tugce0606 Zaten canım her laf, söz duyduğumda içimden diyorum Allah büyük o içimi bilio.. Kimseyede laf söyleyemiyorum çünkü ben bisey dedik zaman surat yapıyorlar sonra tavır yapıyorlar anlamıyorum ben bu insanları nasıl Bi karakterleri var.. kendi görümcem bana dedi ne meraklısın çocuk yapmaya okadar para harcıyorsunuz hastanelerde en sonunda dayanamadım dedim evet kendi paramı harcadım düğünden.. kimsede bana karışamaz dedim… Sustu hemen cvp verdı bana hiç Bi şekilde.eşim evlenmeden önce çok yardım ediyormuş ablasına ama evlendikten sonra durdu yardım etmeye ondan sonrada parasızlıktan yataklara dusuo ama Bilmiyorum insanın gözü kalio ya valla Rabbım günah yazmasın inşallah düşünüyorum ki görümcemin gözü kalio ondan hamile kalamıyorum nedense bana her zaman dio sen hamile kalırsan benim çocuğum hasta olcak nedense küçük çocuğu bana çok düşkün kendi annesini beni sevdiği kadar sevmez kesin.. İnşallah Allah banada bir gün bu duyguyu yaşamaya nasip etsin.. para, araba, ev mal mülk istemiyorum hayırlı bir evlat versin inşallah 😢🤲🌹