Düşünuyorum da bir gün bende anne olcam mi diye!? Ya olamasam, napcam? Cook moralim bozuk.. Bıktım artık her annemi aramaktan bana desin o hamile bu hamile yada kaynanam desin o hamile bu hamile.. Sanki ben istemiom gibi davranıyorlar.. Bi bilseler ki içim nekadar acıyor, ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum eşim var diye yanımda.. Artık nefes, alamıyorum, boğulmaya başladım Herseyden.. 😢Para, mülk. araba hiç bisey istemiyorum bir tek Anne olmak istiyorum 😢😢😢😢Piskolojik olarak cook dususlerdeyim nasıl toparlicam kendimi bilmiyorum 😢Ne yapcam, ne etcem😢😢😢😢Her gece yatmadan önce Allah’a dua ediyorum Allahim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.. Çocuk isteyen her bir kadına çocuk nasip etsin inşallah 🤲😢Kimseye evlat acısı yaşatmasın 😢😢😢her zaman kendime diyorum bu ay olmasa öbür ay olur inşallah ama öbür ayda olmadığı zaman piskolojik olarak düşüşler yaşıyorum.. 😢Kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece.
Sizden başka konuşacak kimsem yok nedense eşime bisey dedim zaman bana bağırmaya baslio.. Ben seninle çocuk için mi evlendim diye ama oda biraz bile olsa beni anlamıyo… Hakkınızı helal edin 🤲🌹