ecembugra53 Muzikk canım bebeğin durumuna göre değişir inş sancın gelir sancı gelsin diye evde hareket yap camım hırma ye inşikak süresi var onu oku karnına süreklil eğil kalk
Belinay_AliEge Ah kuzum resmen 41 haftalik olmuşsun inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde kavuşursun Rabbim kolaylık versin. Merak ediyorum Hiç sancın olmadi mi 36 da 37 falan 🌸
Muzikk Belinay_AliEge canım yalancı sancılar oluyor o kadar su felan yok kendıliğinden başlasın istiyorum süreç ama yook yani olmuyo😔
Muzikk ecembugra53 Canım yuruyus yapıyoruz hergun hurma da yiyorum ama yok bişey hayırlısı olsun inşallah
Belinay_AliEge Muzikk sabrın sonu guzel olur inşallah kuzum en azından tam anlamıyla dünyaya adapte ve tam 9 ayında gelmiş olacak oyle düşün şükür masallah 🤲🏻❣
Kadiss Muzikk demekkı canım benımde 38+5 ama sonumu bende oyle goruyorum 😀hıc daha yalancı olsun sancı olsun hıc bisey olmadı daha
Cnnlina Muzikk Benim bugün 40 hafta oldum benim ki de kız erken gelir diyorlar ama yok valla son 3 haftadır nst de sancı da çıkıyor ama hiç gelecek gibi değil
Arslaan_-_68 Muzikk yok ben artk inanmıyorum ya o erkek kız geç erken muhabbetine bende 39+5 kızım hiç bir belirti yok
Muzikk Belinay_AliEge ne kadar guzel bir bakış açısı Allah razı olsun canım benim ama işte yoruldum artık bugun cok basım döndü bayılmadım ama cok kotu oldum korkmaya başladım kendımı cok guzel hazırlamıstım oysakı😔İnş Rabbim kolay dogumlar nasip eder hayırlısı ile tsk ediyorum
Muzikk Kadiss Canım benım vajına batması felan oluyor arada belıme bacagıma agrılar vuruyor ama o kadar sonu guzel olsun ınsallah canım ıkımızınde😬
Muzikk Aygul01 Canım oyle tabi ama en son gün çarşamba dedı doktorum yoksa suni sancı verılecek dedi ıns sunıye gerek kalmas sunı cok kotu dıyor herkes ve korkuyorum yani
Belinay_AliEge Muzikk eminim çok yorucu olmaya başlamıştır balım ben şuan 36+0 olduk inan çok zorlanıyorum son günlerde sancım arttı.bebek baskı yapıyor belime vuruyor kasik ağrısı uykusuzluk hepsi bi yandan 😪
Aygul01 Muzikk derler cunku beklemek istemiyorlar 40tan sonra halbuki beklense Allah’ın izniyle zaten kendi sancısıyla gelecek. Neyse Allah hakkinizda hayırlısını versin. İnsaallah belirtin olur sancı almadan
Muzikk Belinay_AliEge Canım inş sağ salım kucagımıza alırız dua etmekten başka bir şey gelmıyo elimizden
Burcu_m123 Belinay_AliEge aynı benim durum şuan öyle. 36+3 olduk biz ama bel bacak ağrısı bide alta baskı yapıyo. her an bişey olacak telaşıyla korkusuyla uyuyamıyorum da bekliyorum. Allah yardımcımız olsun 🤲
Makbule00 Muzikk bende 40+2 oldum hic belirtimyok bebekte külolu hergecengunde kulo alıyor hepten korkuyorum
Muzikk Aygul01 Yoo benım doktorum özelde ama hep normal doğum yanlısı oldu ben sezeryan olmak istedııgm halde beklettı beni hani bekletemeyız dedi cunku sıkıntı cıkabılır dedi kendısı de rısk almak ıstemedı belkı canım