AyeKantar iyilikten anlayan var anlamayan var sıkıntının bu olduğunu düşünüyorum. Hani kimi kaynanalar var ki annecin annecim diye arkasında gezsen de kendi kızı gibi hatta onun yapmadıklarını bile ona yapsan da bunu vazifen sanıp bekledikçe bekliyorlar. Bir gün anlar bir gün beni sever derken bakmışsın ki olduğun yerde sayıyorsun. Oğlunu elinden almışsın gibi düşünen, kendi koca parasıyla geçinmiyor gibi gelini oğlunun parasını yemekten başka bişey yapmıyormuş gibi gören ne yapsan bi kulp takan ne desen beğenmeyen birine yaranamıyorsun. Oğlu beni sevsin diye bu kadar uğraşmadım. Buldu bende sevilecek bi yan sevdi beni. Oğullarının yanında iyi davrandıklarına şükür. Tabi artık bizde sabır bitmiş. Bize bişey yapıldığında oğullarına söylüyoruz. Öyle rol yapıyorlar ki annem sana öyle demez öyle yapmaz diyorlar. Doğru. Yanında bi kere kötü davranmadı ki inansın oğlu. Torun diye başımın etini yedi. Ne aradığı var ne sorduğu. Arayınca da oğluma iş yaptırma oğlumu ihmal etme diyor. Oğlu geçenlerde ben kötüyüm diye yemek yaptı onu duyunca bile bozuldu. Görümcem altı ay bişeye ellemedi hamileyken. Oğlunun zoruna gitmeyen şey onun zoruna gidiyo. Bugün merdivenlerden düştüm arayıp nasılsın demez. Ararsa da bana kızar zaten. Allah var iyiysen iyi değil bazıları. Kötü olsak daha kıymetli oluruz. Öyleleri hep kıymetli. Yere göğe sığmıyor o gelinler. Allah’a havale eden bir sürü gelin vardır. Ben de onlardanım.