peri_ma8 merhaba öncelikle çok geçmiş olsun🌷rabbim şifa versin. Bende 25 haftalık hamileyim. Yaklaşık 13 haftalık iken covid ile mücadele ettim. Ne denli zor olduğunu çok iyi biliyorum. Nisan ayı sonunda hastane de tedavi görüp iyileştim. Sağolsun kadın doğum doktorum yaptı takibini. Onun gözleminde yapıldı tahliller, ilaçlar verildi. Bende evden hiç çıkmadığım halde bu eşimden bulaştı. Önce eklem ağrısı ile başladı sonra ateşim yükseldi. Senin kullanabileceğim çok az ilaç var zaten. Aksatmadan kullan mutlaka. Doktorunla hep iletişim halinde ol. İyi beslen, bol bol sıvı al, serin su ile bol bol duş yap,kefir meyve suyu içmiştim ben çünkü inanılmaz halsizdim. Hastaneden çıktıktan sonra hastalığın etkisi devam etti. Hopp diye hemen iyileşilmiyor bu illet hastalıkta. İlaçlar mide bulantısı ve deride döküntü yapabilir. Nefes almada biraz sıkıntı olabilir sonrasında. Çabuk yorulmanda normal. Ama kendine ne kadar iyi bakıp bol bol uyuyup dinlenirsen o kadar çabuk iyileşiyorsun. Bebeğime Allah’a binlerce defa şükür hiç bir şey olmadı. Harika bir koruma içerisinde o. İçini ferah tut Allah’ın izniyle sen ve bebişin sağlıkla kavuşursunuz. Tekrar geçmiş olsun. Sormak istediğin bir şey olursa her zaman🌷