peri_ma8 Tat kaybı ve koku kaybiyla dün hastaneye gittim. . Az önce belli oldu. Pozitif cıktı testim. Hergün evdeyim ihtiyaçım olmadikca cıkmazdim. Nasıl oldu bilmiyorum. 18+6 haftalık hamileyim. Bunun gibi atlatan varmi acaba hanimlar bebegime bisey olur mu yardimci olurmusunz 😑
Nesrin_sipahi peri_ma8 allah yardımcın olsun cnm bi çok atlatan hamile gördüm inş sende bu süreci sağ Salim atlatırsın
nunush peri_ma8 korkma canim bebege gecme ihtimali cok az ve nefes darligi olmadigi surece kendi kecer oyle duydum yani Allah yardimci olur insAllah
peri_ma8 Nesrin_sipahi Insallah . Anne adayı olmak kendinden önce bebegini düsünmek demekmiş. Insallah bebegime bisey olmaz.
spaceship Herhangi bir tecrübem yok, biraz da yukarda kalsın diye yazıyorum. umarım bir an önce atlatırsınız, çok geçmiş olsun. Birçok arkadaş yazdı buraya covid e yakalanan, yardımcı olacaklardır bilgilendirme konusunda. Bebeğe geçmiyor diye biliyorum.
Nesrin_sipahi peri_ma8 korkma canım bebeğe geçmesi çok zor bişey sağlıkla atlat güzel haberlerini alalım dualarımız seninle
peri_ma8 Bsr-gns-27 moralim cok bozuk biz e nabizdan ögrendik. Ne arayan var ne soran. 1 haftadr tat kaybim olmasina ragmen test bile yapmadilar. Aile hekiminn bizi aramasini bekliyrz.suanlik bi tedavide görmedik. Tedaviyi nefes almakda zorlananlara yapiyrlarmis.
Sibelselim Bsr-gns-27 hafif atlatırsanız ilaç vermiyolar evde geçiriyosunuz ama ağırlaşırsanız bunu bilmiyorum ama normal insanlara verilen ilacı hamileler kullanamıyor benim eşim covid oldu aynı gün test yaptırdık benim negatif onun pozitif çıktı Eşim hastaneye gitti ilaç verdiler eve yolladılar banada ilaç yollayacaklarmış ama hamileyim diye vermemişler o test gününden 5 gün sonra benim tat koku gitti zaten hemşire beni uyarmıştı sizinde sonradan pozitif olabilir demişti ama ben test yaptırmadım bence benim sonradan pozitif oldu
Dsg peri_ma8 peri_ma8 bu tat kaybı ağzına yiyecek alımca tadı mı gelöiyor yoksa tadı geliyor sonrada acı mı oluyor ağzınız
peri_ma8 Alpay34 Icimi rahatlattiniz. Tat koku kaybiniz ne kadar süre sonra geldi. Ilac verdilermi bu sürede acaba.
Alpay34 peri_ma8 verdiler benim erken Doğum riskim var diye hastane de yatırdılar 10 gün hap bide kan sulandırıcı iğne yaptılar ama ne öksürük ne ateş olmadı korkmayın Allah’ın izniyle hiç biley olmaz bebeğe de geçmiyor
peri_ma8 Meric1 aileme yakin bi sehirde degilim. Esim asker komsularlada gidip gelmiyorum burasi guvenli olmadigi icin. Hastanelerde bulasti heralde hamilelikde mecburen giriyorsun idrarim cok sk geliyor.tek bu geliyor aklima.
peri_ma8 Meric1 aileme yakin bi sehirde degilim. Esim asker komsularlada gidip gelmiyorum burasi guvenli olmadigi icin. Hastanelerde bulasti heralde hamilelikde mecburen giriyorsun idrarim cok sk geliyor.tek bu geliyor aklima.
Sibelselim peri_ma8 aynı durumu bende yaşadım o zamanlar 12 haftalıktım ama bende sadece tat ve koku gitti tam 14. Gün düzeldi başka da belirti yaşamadım inşallah bebeğimde etkilenmemiştir
Elfydr peri_ma8 öncelikle çok geçmiş olsun. Ben atlattım. Bebeğe geçmiyor. 4-5 gün kadar gidiyor sonra normale dönüyorsunuz. Tat koku kaybı iştahsızlık eklem ağrısı bunlar bende görülen belirtiler oldu 36 haftalık hamile olduğum için Malesef nefes darlığı da geçirdim. Ama Malesef bir tedavisi yok. Sağlıklı beslenin bol bol dinlenin geçicek
Elfydr Sibelselim hastaneden verdikleri ilaç sıtma ilacı ateş çıkmasın diye eşime verdiler ama bana ilaç vermediler
Bsr-gns-27 Sibelselim evet sonradan negatifden pozitife geçiyormuş dikkat et canım.bende dün gece test yaptım negatifdi ins kötü bir sonuç almayız