Havagul Kızlar yaa 66 ile hamile kaldım ve şuan 27.haftadayız doktor artk hiç kilo alma dedi napcam bilmiyorum önerileriz varmı sizler kaç kilo aldınız 😔
Minigimm2020 Havagul bende 27 deyim 5 kilo aldim ama normalde kilo almaya elverisli biriyim almadim senin elinde olan bsey degl bence
Cinarinannesii_ Havagul 11 kilo aldım 27+6 haftalığız doktorumun bundan haberi yok ama 😄 gebelik şekerim azcik sınır üstünde olduğu için diyetteyim kilo alimim durdu çok şükür 🙂
Lutfiye1 Havagul imkanın varsa git derim canım sonuçta ne kadar çok alırsak o kadar çok çatlama ihtimali artıyor
yamacalimoms Havagul 95 beden oldu benim göğüslerim 😆 battı balık yan gider koçum diye kendimi avutuyorum bebiş olduktan sonra vericem kendime söz verdimm
Havagul yamacalimoms inşallah veririz bende kendimi öyle avutuyorum ama iştahım çok açık napcam bilmem 🤷♀️
Cinarinannesii_ Havagul senin ve bebeğinin sağlığı yerindeyse doktorunun dediklerine uy ve canını hiç sıkma kuzum kilo alıp verilir illaki sonucundaki mucizeye değer 🙂🥰
buseyusuf27 Havagul aynen cnm bıraz fzla gbı ben bıle 40 ıle gebe kaldım suan 23 haftayım 46 kiloydum doktor cok dedı kılon boyle gderse erken dogurursun dedı bnde güldüm gectım okdr kılo almadm kı dedm nerem kılo alms dedım 🤣
buseyusuf27 Havagul esımde dıyor valla sacmalama bu bısey degıl sn takma ye dıyo 🤣🙈 bısey olmaz dıyor bnde yıyorm valla az az sık sık doymayacak sekılde