Busra228 Kuzum bendede Pco varmış birinci gittim doktor öle dedi, sonra 2 doktor dedi pcolusun, 3 doktor dedi kilo ver pco var sende hamile kalamassin beni dahiliye yolladı gittim Bi sürü ilaç bide iğne verdi.. Sana yalan bana gerçek ilaçlara 1400 TL verdim ignelen beraber.o iğne zayıflama ignesiymis canımdan oluyordum Az kalsın eşim sinirlendi attı herseyi çöpe ama kiloları kat kat aldim.. Başka doktora gittim aşılama oldum, rahim filmi çektirdim (hiç Bi sorun çıkmadı) bana dedi ki yumurtaların tembel kendi kendine yumurtlama olmuo ilaç + çatlatma iğnesi sonuç negatif.. Sonunda Cook yıprandım sinirlerim no saldı, piskolojik olarak çok düştüm ve Bi anda karşıma clife Ballı Bitkisel macun çıktı.. Araştırdım çoğu kişi bunun vesileyle hamile kalmış bide çoğu şey için yardım edio… Ben geçen ay ilk kez ilaçsız yumurtlama gördüm ve çok mutlu oldum ☺️Hiç bisey kaybetmezsin eğer istersen sende dene bikere ☺️🤲Allah herkese nasip etsin inşallah çocuk haberlerimizi verelim.. inşallah bir gün bizde bu güzel duyguyu yaşayacağız🤲☺️