reyhantemel çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ben de ilk defa benle böyle ilgilenildi o da çok kötüydüm sürekli kusmaktan bitap düşmüştüm haftasonu diye ona gitmiştik beni içeri aldı derdimi dinledi dakikalarca ultrasonda inceledi sonrasında kıza benziyo bu dedi dünyalar benım oldu, onun verdiği ilaç sayesinde çok şükür yiyip içebiliyorım dün farabiye gittim ultrasona girerken ben bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum da görürseniz söyler misiniz dedim anladım zaten bilmediğini dedi ve bana sancın var şu an falan dedi idrar yollarımda yanma olup olmadığını sordu başka bişey demedi çünk zaten pür dikkat onu dinliyordum sonra ordan kalkıp içeri geçince masasına görebildiniz mi acaba dedim söyledim ya sana dedi bende duymadım Bi daha söyler misiniz dedim duysaydın Bi kere söyledim dedi şok oldum sonra bana erkek dedi ama ağlaya ağlaya geldim eve yani o muameleyi haketcek naptım bilmiyorum sanki beni yatır da Bi daha bak ultrasonda dedim ona, bundan sonra ki muayenelerimde cihangir beye gitmek istiyorum bende Tam böyle bir durumda bu şekil yorum yapmanız bana çok iyi geldi gerçekten saolun ♥️🌼