Zynppkbr Oğluma bir türlü isim bulamıyorum fikir verir misiniz bulduklarımızı da yakıştıramıyoruz beğenemiyoruz doğuma kaldı 2 hafta İsim araya kaynayacak diye korkuyorum
Annesininkuzusuu Zynppkbr aynı şekilde 🤯 beynim yandı artık benim begendigimi eşim begenmiyor onun begendigini ben bide tam içime sinmiyor öbürleride napcaz bilmiyorum benim en çok istedigim isimler Ali İmran Kerem
Seymaa_ Ikimelekannesi67 kardeşimin ismi☺️Bende Ömer koyacağım inşallah💙zevk meselesi aslında,ben eski isimleri severim yenileri beğenmem.Ama artık hep yeniler seviliyor
Zynppkbr Alparslan Alper Furkan erdem Kıvanç Şimdilik bunları düşünüyoruz ama içimize sinmiyor sizce hangisi güzel ve başka isimler önerebilir misiniz hnmlar🥰
Roseshah Zynppkbr bana da sanki kız bebeğe isim bulmak daha kolaymış gibi geliyor 😀 erkek bebek ismi olarak benim aklımda Çınar Toprak Balamir Mir Ali Ömer isimleri var
Roseshah Mommy2b çünkü ben kombinledim 😂 mir farsçada emir hükümdar padişah demek Ali de hz ali zaten uyumlu bi isim olduğunu düşündüm öyle😊
sevval5481 Zynppkbr eyüp erdem eymen emir aras huzeyfe(oğlum olursa takmak istediği isimlerden biri ) zeyd bunlardan biri zeynel zübeyr kenan kerim