Bence sırt daha rahat olur. Bu şekilde bilemiyorum. Bende ele baby flora aldım. Daha kullanmadım ama güzel gözüküyor

Birhemsire_anne canım bu tarz yandan çantalar adidasla Nike dada var bebek bakım çantası olarak onlarda güzel aklında olsun bı tane daha almak istersen ben bitane böle yandan bitanede sırt çantası alicam ne olur ne olmaz diye 😊

Merhaba Sizce kullanışlı mı boyutu fln sırt çantası aldım aslında ama ne zamandır Buda aklımda emin olamadım yakım yerlere giderken fln hem şık olur hem yeterli olur diye düşünüyorum

Birhemsire_anne çok güzel canım Güle güle kullan🙂 ben de bu model tercih ettim sırt çantasından hoşlanmıyorum giyimime de uysun istedim , güzel tercih 👍🏼 ☺️

Birhemsire_anne hepsi çok güzel ama bebek doğduktan sonra sırt çantası daha kullanışlı oluyor malesef ☹️

Birhemsire_anne Bayıldım ya çok hoş duruyor. Güle güle kullan 🥰🌸 Arkadaşım sırt çantalı olandan hediye etmişti. Aslında bi tane de böyle almak lazım diye düşünüyorum. Kaydedeyim siteyi hemen 🙈

demet35 canım o çanta sence günlük olarak anne bebek çantası olarak kullanılabilir mi?Bende onları beğeniyorum ama boyutunu canlı göremediğim için bilemedim. kola takılıyor mu

Byzb1 Bende canım giyimimden ötürü sırt çantası hi
          kullanmıyorum keten gibi çok güzel🥰 teşekkür ederimm

nil_sugra bende öyle bebek çantası diye geçen çantalar fazla kaba duruyordu beğenmedim bencede yeterli olur sanırım

bebekle bu zor olabilir sırt aparatı varsa rahat edersiniz bebeğin eşyaları çok oluyor omzunuz ağrımasın canım

Birhemsire_anne Bence bu kullanışlı olmaz özellikle ikinci görselde bebek ürünleri hepsi dışardan görünüo görüntü olarakta hoş değil şu normal genel satılan sırt çantaları daha kullanışlı geliyor