Ozqe_tolqa RuzgarsMommy nstlerimde bi sıkıntı çıkmadı hiç tansiyonumda iyi ama anlık bisey nezaman ne olacağı belli olmaz diye iste
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa Anladım korkudan sanırım. . Ama.38 den önce olmasin bence ya yoksa o dediğin risk her zmaan var canim simdi bile olabilir yani
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy evet doğru diyorsunuz ama benm.korkum doktorumun başka şehirde olması yoksa doğumum normale kadar gider yani
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa Haklısın canım başkası olmasın tabi buraya kadar ayni doktorla gelmek cok iyi bende öyle güveniyorum doktoruma
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy evet başka doktora güvenemiyorum buraya kadar gelmişim doktorum dediğine uymam lazim sizin bebeğinizin kilosu kaç şuan
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa Doğru canım haklısın bence de. Bugun gittik 3100 dedi doktor artik hizli kilo alıyorlar
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy son zamanlarda kilo alımları daha hızlı mi oluyor bende dün kontrole tam 37 de 3 kilo 15 gram dedi.
Mry-06 Son 5 gelen giden hala yok sanırım rahat yerinde 🙂 nişan geldi düzensiz olan kasılmaları saymazsak her şey normal
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa evet her hafta 300 400 gr alıyor artik hizlandi kilo alimi ben 1 aydır kilo almıyorum mesela ama o alıyor böyle daha iyi :)
-ecekaplan1 Ozqe_tolqa Benim ki çok almadı . O Bilmiyorum herkesin farklı olabilir . 18 günde 400 gram almış miniiş
Tgbbbb Arslaan_-_68 nişanınız geldimi acaba yada agrı sızı belirtiniz var mı ? Bende 39+5im hiç bir belirtim yok
Arslaan_-_68 Tgbbbb bende salı yi bekleyeceğim salı günü gideceğim İnsAllah o zaman a gelir diyorim ama umudum tükendi