Serena -ecekaplan1 15 gunum kaldi pazartesi bende 38+1 olacam ama normal dogum ictedigimiz icin beklemedeyiz
Annisko -ecekaplan1 son 7 gün uygulamaya göre ama doktorumuz bayram sonrasında da olabilir dedi nst de sancı çıkmadı çatı muayenemde açıklık olmayınca 😍😍bakalım hayrlisi ile alalım kucagimiza bebislerimizi 😍🙏🧿
Sevo29 -ecekaplan1 evet sankı hıc gecmıcek gıbı gelıyo banada şükür bu zamana kadar geldık ama amin inş
Miniginannesiiii1111 -ecekaplan1 son 57 ama sezeryan olursam son 44 sağ salim gelsinler inşallah 🤲🏻 31+5 şükür
Fatima18 Uygulamaya göre 25 ama artik yolda kizim rahim agzim kisaldi hafifden sancilar başladı. Bir haftaya dogar dedi dr
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy hmm benimde 4 agustosda olabilrdi bayramda doktorum burda olmayacagindan 29 temmuzda dogumum olacak sanırım.🙄
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa Yaa bana da öyle demişti aslında bayram öncesi yada sonrasi diye ama bayramdan hemen sonraki gün hastanede olunca onu seçtim. Hayırlısı olsun canım sağlıklı gelsinler de 💙
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy öyle tbi sağlıkla gelsinlerde.🤲 Benim doktorumda bayramdan sonraki gün burda olacak ama bayramda başka şehirde olacak bayramda bir sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası. O yüzden karar bana kaldı ne yapacağımıda bilmiyorum 🤔
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa nst lerinde sıkıntı yoksa canım durabilirsin Bende en son arife günü kontrole giricem 4 gün de bayram da inşallah bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy nstlerimde bi sıkıntı çıkmadı hiç tansiyonumda iyi ama anlık bisey nezaman ne olacağı belli olmaz diye iste