CeydaB samantha Allah razı olsun. Tarifi yok bu acının çok zor. Yeniden inşallah demeye dilim varmiyor ben Tuğrami çok istedim. 🤲🏻😔
samantha CeydaB Tarifi yok biliyorum fakat eşek gibi ayakta durmak zorundayız bu hayatta.2.çocuğu isteyin hem çabuk toparlanmanızı sağlar,hem hayata motive eder,psikolojiniz bu travma karşısında illaki bozulmuştur.2. Gebelik ruhunuza iyi gelir,tedavi eder.Allah sabır güç versin.Sizin için ne iyi ise onu istemenizi sağlasın.
Blackkcat Lamoa merhaba canım mesajı şans eseri gördüm,kaç haftalık hamilesiniz ve tansiyon var mı,benimde gözlerimde bulanıklık ve noktalar vardı göz doktoruna yolladı riskli gebelik,sağ gözümün arkadında sıvı birikmiş meğersem,siz gittiniz mi dr a
Lamoa Blackkcat selam. 35+4 haftalik hamileyim. Hayir tansiyon sorunu yok bende 1.3 defa cikmisdir oda 140 falan cok olmuyor. Benim gozume asikmat var zaten. Bide retina dibi zayiflik var yani gozum problemli ama bu hamilelikde gormem cok zayifladi taktigim gozlukle rahatsiz etmeye basladi.
izmirlii-35 samantha Öncelikle hayırlı olsun kuzumm rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bugün benimde aniden çarpıntı gibi bir his başladı midemden boğazıma kadar acı bi his geliyor devamlı ve bi türlü geçmedi o siyah siyah şey dediğin göz kararması gibi bişey mi valla ben sıcaklara yordum bide kime sorsam normal son ayların diyor hava da sıcak ondandır diyo ama dediğin gibi nefes almada güçlük çekiyorum
samantha izmirlii-35 Çok teşekkür ederim,bende çarpıntı olmadı göğsümün üstü kaburga kemiklerimin olduğu yerde bir baskı oluştu,tansiyonmuş meğerse.Göz kararmasında olmadı 2-3 gün boyunca uyku hali ve gözümün önünde siyah noktalar vardı.Sizin için bişey diyemem tabiki sadece Allah korusun sağlıkla nasip etsin diyebilirim.
samantha ecrinefsaerva Çok çok teşekkür ederim güzel duanız için Allah sizede sağlıklı ve kolay bir kavuşma nasip etsin
Fatmanaz1erva2 samantha gecmis olsun mutlulukla buyutun bebeğinizi ins bende 26 gun once sezeryan oldum ama dikislerim patlayacak korkusuyla normale dönemiyorum bir turlu birde ne kadarlik ağırları kaldiriyorsunuz acaba
samantha Fatmanaz1erva2 benim 13 gün oldu dikiş ağrım sadece ertesi gün oldu.onun dışında kendimi hiç dikişli gibi hissetmedim ama bu bebeğimle tek başıma ilgilenmem gerektiği için oldu sanırım çünkü hiç hasta yada ameliyatlı moduna girmedim.çıktığımdan beri hiç ağır kaldırmak durumunda kalmadım ama çok ağırlıkları kaldırmam eşime söylerim.
Blackkcat Lamoa anladım canım haftalarımızda yakınmış🙂benim bulanıklık çok ilerleyince gittim işte dün sıvı varmış gözümün arkasında işte hamilelikte olabiliyormuş,sağlıkla al kucağına inşallah canım
Lamoa Blackkcat inshallah canim bebegini bekleyen her kese nasib olsun insallah saglikla kucaklamak bebeyini🥰🥰