Eliffkrmn Hayırlı geceler kızlar 32 haftalık olduk karnım aşırı sertleşmeye başladı sebebi nedir bılen var mı hıc boyle olmaz dı gece dönerken karnım cok sancı yapıyo 😣
Eylul9235 Eliffkrmn 32 haftalık uyku yok 😔 sertleşme için hergün soda içiyorum ben. Yatakta dönemiyorum bile karnıma kramp giriyor
elkakimmon Eliffkrmn ben de 20. Haftadayim özellikle kan ilacına başladıktan sonra karnım inanılmaz büyüdü, böyle roket gibi oldu. Midem karnımın üstünde ayrı bir kat oldu . 32. Haftayı düşünemiyorum kuzum 😔
hulya_sncr47 Eliffkrmn 19+3 günlük uyuyamıyorum uyku düzenim bozuldu nasıl eski halime dönerim hiç bilmiyorum bazen Benimde karnıma agrılar giriyor geceleri
Eliffkrmn Eylul9235 soda bende içmeye çalısıyorum ama gerildi karnım cok fena patlamaya yakın gıbı cok zor dayanıyorum Allah sabır versin
Eliffkrmn ecembugra53 10 gün snra kontrolüm var nasıl dayancam korkuyorum bısey mı oldu diye içimi keske hep görebılsek
ozturkt Eliffkrmn bizde 33. haftadayiz beyfendi kendisini top gibi yapip sag tarafa gecip tas kesiliyor esim dalga geciyo hatta karnin yine yamulmus sag cekiyosun diye 😂 bende hergun soda iciyodum ama doktorum 10 gun once yasakladi vucutta cok fazla su tuttugunu bu yuzden ellerimin asiri odem ve agri yaptigini soyledi 😒. oysaki mutluyduk sodayla magnezyum diye 😂
Eliffkrmn elkakimmon Allah dayanma gücü versin cok isteyerek beklıyoruz ama nefes almakta zorlanıyorm bu sıcaklar da bide uyku yok
hulya_sncr47 Eliffkrmn amin cümlemizinde inşallah uyku problemim hamile kaldığımdan beri başladı karın agrısı da bir iki hafta oldu bebek büyüyor diye karnımda biraz büyüdü kasık ağrılarım oluyordu ara ara bide Altan batmalar da oluyor haftaya doktora gidiyorum ayrıntılı ultrason için orda herşey çıkar inşallah
hulyaca 32.hafta baya herkesi kötü etkilemiş görünüyor. 😬 Uyumak zor yatakta sağa sola dönmek zor 🤷🏻♀️ Rabbim yardımcımız olsun ya hele şu sıcaklarda. Urfanın sıcağından kaçıp pazar günü annemlerin yanına afyona gideceğiz inşallah. Bi nebze rahatlarım ☺️
Eliffkrmn hulyaca sıcaklar denk gelmeseydık iyidi herkes bunalmış durumda allah sabır versin sağ salim gelsinler annelik cok farklıymış😊
Busenindenizi hulyaca uşaktayım bende, gündüzleri çok sıcak ama allahtan gecesi soğuk oluyor gece uykusuzluğu çok zorluyor valla, karın ağrısı dönememe cabası
Busenindenizi Eliffkrmn 35. Haftaya girdik bugün uykusuz geceler karın sertleşmesi hala devam ediyor uykumdan uyandırıyor resmen 😭
hulyaca Eliffkrmn kesinlikle ya nefes almak zor resmen. Klima olmasa dayanamazdım resmen 😅 şükür az kaldı hamileliğin bitmesine. Sonra da bebişler doğunca uyumayız ama daha farklı olur o zaman 😍😍
Eliffkrmn Busenindenizi ah o dönme çabaları kramlar girmesi bazen oturarak uyuya kalıyorum Balıkesir de oyle nem çok akşam rüzgar esıyo balkonda sabahlıyorum
hulyaca Busenindenizi hem de ne fena. Bir de çatı ağrım var daha da zorlaştırıyor her şeyi ama alışmak lazım bu duruma maalaef. 🤷🏻♀️😬😬