Gcl14 Sumru bepanthol aldım. Bez olarak da prima premium care ve sleepy naturel arasında kararsız kaldım bu gidişle alamayacağım 😅 büyük ihtimalle sleepy ilk tercihim olacak
Sumru Gcl14 😂😂 hadi bakalım bende oyumu sleep den yana kullanacağım sanırım buradaki yorumlardan sonra 😂😂😂
Misssimsek Sumru her uyandığında değiştiriyordum altını. Şimdi 3 uyanmada falan anca. Yoksa maaş tümden beze gidecek 😂😂
Sumru MinikKoala haklısınız tabi ki içeriğini araştırıp öyle kullanmamız gerek bizimkiler hep kulaktan kuşağa yayılan şeyler ellerim bir ara çok kurudu herkes bepanthol kullan iyi gelir doğal diye diye aldığım bir ürün 🙄
MinikKoala Sumru Hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz elleriniz için doğal taze çekim yapan yerler var 🌼
Sumru MinikKoala sleepy bez doğal yani doğru mu anladım ? Bebek deterjanı olarak green clean baby , biberon Emzik temizleMek içinde green clean baby aldım sizce nasıl ?
Ozzzz Sumru bebek deterjanları olarak siveno da gayet iyi arada sitesinde yüzde 50 indirime giriyor takip edebilirsiniz.
Sumru Merve-97 pişik olmadan sürmekten fayda var o zaman çok geçmiş olsun inşallah böyle bir sorunla karşılaşmayız 🤲🏻
Sumru MinikKoala teşekkür ederim ❤️❤️ Pişik kremi olarak müstela mı sudocrem mi peki 😂😂😂 ona da karar verelim 😂