MinikKoala Minikkusum_ bepantol içeriginde likit parafin ve petrolatum mevcut vücuda zararları saymakla bitmiyor araştırmanızı öneririm ☹️
Minikkusum_ MinikKoala cildine de çok iyi gelmişti sıcaktan vücudu kızarıyor du sürünce geçiriyor varmı önerebileceğiniz başka bi krem peki 😐
MinikKoala Minikkusum_ mustela, bübchen, sarı ve mavi hametan, desitin, incia, burtsbees, evomere, momidea hepsi içeriği temiz doğal ürünler sadece pişik kremi için söylüyorum çünkü her Marka her üründe doğal içerik kullanmıyor 🌼
Sumru MinikKoala çok sağolun 😍 sleepy düşünüyorum ama sızdırma yapıyormuş muallakta kaldım 🙄 mustela veya bepanthol nasıl sizce ?
MinikKoala Sumru mustela içerik olarak güzel bir ürün ancak bepantol içeriğinde likit parafin ve petrolatum mevcut vücuda zararları saymakla bitmiyor araştırmanızı öneririm ☹️ Sleepy evet sızdırıyor ancak sağlıgından önemli olduğunu düşünmüyorum ☹️ Minoris leke çıkarıcı kullanırsınız içerik olarak doğal ve biz çok memnunjz❤️
MinikKoala Sumru doktorlar bile içeriğine bakmadan geçiriyor diyip yazıyorlar ilaçları ben sizin içeriğini inceleyecek kullanmanızı tavsiye ederim zamanla vücudumuzda açtığı yaraları tahribatları saymakla bitiremeyiz.inanın ben oğlum 4 aylıkken hastanede yattığından ber ilaç kullanmayı bile bıraktım doğal yöntemlerle iyileştirmeye ve daha başlamadan etkisini kaybetmeyi başardım.
MinikKoala Aslialkan bepantol içeriginde likit parafin ve petrolatum mevcut vücuda zararları saymakla bitmiyor araştırmanızı öneririm ☹️
Sumru MinikKoala sleepy bez doğal yani doğru mu anladım ? Bebek deterjanı olarak green clean baby , biberon Emzik temizleMek içinde green clean baby aldım sizce nasıl ?
Sumru MinikKoala haklısınız tabi ki içeriğini araştırıp öyle kullanmamız gerek bizimkiler hep kulaktan kuşağa yayılan şeyler ellerim bir ara çok kurudu herkes bepanthol kullan iyi gelir doğal diye diye aldığım bir ürün 🙄
Misssimsek Sumru aynen ya bide sanırım biz ilk heves diye sürekli alt değiştiriyoruz birazda ondan yani 😂😂
MinikKoala reyhankent sudocrem bizde bilmediğimiz bir dönemde kullandık evet geçirmede çok etkili ama içeriği o kadar kötü ki verdiği yada verebileceği zararları düşünemiyorum bile… parafin,perrolatum var, BHA katkı maddesi kullanılmış kömür katranı ve petrolden elde edilir, dünya sağlık örgütü potansiyel olarak kanserojen madde olarak belirtmiştir.
MinikKoala Nktozkn bizde bilmediğimiz bir dönemde kullandık evet geçirmede çok etkili ama içeriği o kadar kötü ki verdiği yada verebileceği zararları düşünemiyorum bile… parafin,perrolatum var, BHA katkı maddesi kullanılmış kömür katranı ve petrolden elde edilir, dünya sağlık örgütü potansiyel olarak kanserojen madde olarak belirtmiştir.
Defdef22 Sumru ben sleepy kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı bide minies de öneririm oda gerçekten iyi aylarca kullandım migros uzak diye sleppye geçtim yoksa miniesi bırakmazdım
Merve-97 Sumru evet memnun kaldım cok cok ileri pısık olmadıkca gayette ise yarıyor benim oglum yara olacak kdr olmustu hastalıktan ozmn tifo krem mı ne vardı onu kullanmıstık
Sumru Merve-97 pişik olmadan sürmekten fayda var o zaman çok geçmiş olsun inşallah böyle bir sorunla karşılaşmayız 🤲🏻