EsraOzsusam Rebeka 26. Haftada öğrendim. 25 mm idi. Ama 21. Hftda detaylı da 19 mm idi. Radyolog üstne düüşmeynce bn 26. Hftaya kdr norml hayatıma devam ettımta ki kendi doktruma gidenr kdr
Zaxra Duru999 Duru999 Duzdu adam beynine cox salanda da olur heqiqeten sinamisam pozitiv seyler dusunmeye calisiram.Yaxsi olsun insallah bizler ucun Allah komek olsun bizlere amin insallah sizde hemcinin sag salamat alasiz qucagniza 🙏🏻😊
Rebeka EsraOzsusam ben de aynı durumdayım 24. Haftada öğrendim 20-22 arası ölçüldü 28. Haftaya girdim ne uzadı ne kısaldı inşallah böyle devam eder. Full yatıyorum bir de tabi progestan, endol, magnezyum falan.. sizin durumunuz umut oldu darısı başıma :)
EsraOzsusam Duru999 sagolun, yapmadım cnm. 26. Hfdan 34. Hft ya kdr yattım. Evşn içinde dolastım hafif şeyleri yaptım tabl getirmk yatak toplmk gibi
EsraOzsusam Duru999 eder cnm merak etme. Bol bol dua et ilaçlarını kullan. 4 kg saglıklı bir oğluş dogurdum bn darısı basına😍
EsraOzsusam Rebeka aynen cnm bnmde uzmadı pek. En son 18 mm oldu. İnsallah saglıkla alırsın bnde böyle hikayeleri duydukça mutlu oluyodum o zamn ☺️
Kasimannesi_ Zaxra bu durumu alttan muayene yaparak mı anlıyor yoksa ultrasonda anlaşılıyor mu kısa olup olmadıuğı