Kubra1305 sanem68 allah allah. Özele gidiyorum acaba kilolu diyip sezeryana almaya mi niyetleniyorda bana kilosu az diyor 😔 aklıma kurt düştü valla. Bide bu doktoruma yeni başladım. Önceki doktorum hep iki hafta önde diyordu, bu bizi geriye düşürdü resmen.
esenyamandaa Kubra1305 bence doktor şaşırmış olmalı. Benimki 34 haftalık 2100 gr zayıf dedi 1 hafta geriden geliyor dedi. Sana nasıl öyle demiş şaşırtıcı doğrusu 🤷♀️
Kubra1305 esenyamandaa benimde kafamda şu an deli sorular 😑 kilolu olsun da sezeryanla mi dogurtayim diyor acaba . Bide farklı bı şehirden geldim yeni başladım bu doktorla.
Kubra1305 Blackkcat valla bende anlamadım, iyi ki sormusum surda. Doktoruma güvenim sarsıldı 😔 eski doktorumda bizimde hep önde gidiyodu.
M-E-D Dzeyy 33.haftaya kadar hep baş gelişti 33de gittiğimde makat dedi doktor dönmüştü baya üzüldüm döndüğü için şuan 35+2yiz doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor doğum pozisyonu almış merak etme dedi bu saatten sonra geri makata dönmez dedi inşallah dediği gibi olur 🙏🤷♀️
M-E-D Kubra1305 biz 35+2yiz 2500 gr dedi doktor zayıf veya kilolu gibi biseyde demedi sizinkide gayet güzel gelişmiş bence 🤗