Eylul58 SilaTR Benim ki de 2 saat sonra golge gibi belirmisti tabi çok geçtiği için aldırış etmedim birkaç gün sonra silik çizgi hemen çıkmıştı 🤗 İnşaALLAH senin de öyle olur 🌸
_Mother_ SilaTR ayy canım benim inşallah bu hayırlı günlerde rabbim yüzüne baksın nasıl heyecanlandım anlatamam sana rabbim güzel gönlüne versin inşallah 🤗 🤗
SilaTR _Mother_ canım benim inşallah rabbim hepimize nasip etsin çok istiyorum sende bende birlikte takip edelim🙏🙏 valla sevinemiyorum 2 saat sonra çıktığı için yarın ya da dayanabilirsem ertesi gün tekrar yapcam hayırlısı artık 😅
_Mother_ SilaTR inşallah canım rabbim gerçekleştirir yap canım tekrar yap bir kaç gün sonra zaten adet tarihin 28 i değil mi en az kendim kadar çok sevindim valla hadi inşallah 🤗 🤗 🤗 🌹🤩🤩😘😇
SilaTR _Mother_ evet canim 28 i bugün sabah ilk idrarla yaptım ama çıkmadı sonradan çıkıyor ihtimal vermiyorum ama olursa haber veririm canım benim inşallah ❤😊😍
_Mother_ SilaTR canım hadi yaa inşallah vardır 😍 ama ne olur ne olmaz yine hazırlıklı ol sonradan üzülmemen için diyorum her şeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haber verirsin
Pelo_00 SilaTR 5 dakika içinde çıkan çizgiler sonuç veriyor 2 aaat çok uzun bir süre zaten test bozuluyor iki saate kadar.