Atlass Moky hakında hayırlısı olsun inşallah benimki biraz iri bebek kafası ve omuzları geniş boyuda uzun 3300 kilo 54 boy şu pandemi malesf bizi buldu hareketsiz kaldık normali biraz zorlana bilirdim 😬
BozAilesi Atlass 38 haftalığım daha tık yok ağrılarım ve düzensiz sancılarım var iki gün önce çatı muayenesinden 2 cm açıklığım çıktı doktor çok iyi dedi bakalım ne zaman gelicek 3 kilo şuan 😊
BozAilesi Atlass amin inşallah herşeyi hazır tüm temizliğimi bitirdim bi gelmesi kaldı artık sabredemiyorum 😍😅
Atlass BozAilesi inan bende gidip gelip kıyafetlerini inceliyorum kafayı yedim artık 😂 cok istiyorum artık gelmesini ☺️
Nermin_glva Atlass çok heyecanliyim ve korkuyorumda dün gece çok fena sanciyla uyandim 2 defa geldi gitti 🤭ama inşAllah sağ sağlım bebeğimizi kucağimiza alalım ve o Cennet Kokusunu içimize cekelim Kardeşlerim🤲🏻🌸
Atlass Nermin_glva aminn inşallah minik mucizelerimiz onlar bizim inşallah saglıklı bir şeklide alalım kucagımıza ☺️🙏
sevdatfkci Bende istiyorum belki temmuz annesi olurum dedim ama doğum bayramdan snra gözüküyor hayırlısı ile gelsinde dr.um bayram sonuna kadar bekleyelim dedi 38.hftamdayim ☺️
Asell16 Atlass simdiye kadar iyiydik ama 3 4 gundr catimda kasiklarimda bide sirt agrisi var 36 haftaligiz😅🦋
Atlass Asell16 anne olmak zor diye boşa demiyolar her yerim harita oldu 😬 ama içimdeki hareketlerini hisedince herşey onun için değer diyorum bu günlerimizde gecicek inşallah ☺️
Asell16 Atlass valla al benden de okadar hareket etmesine okadar alistimki içimde korkuyimki doğurduktan sonra içinde bi boşluk hissedmcm🦋🤪🤪🤣🤣😋
Merve1806 Bizde 36+1 iz bugün kontrolüm vardı gayet keyfi yerin de gününü bekler daha dedi doktor 21 Ağustos son tarihimiz umarım tam gününü doldurmaz dayanacak halim kalmadı artık😌