Zeynnpk ecembugra53 tavsiyemdir. Her gune meryem suresi. Her gün 731 ya halık. Günlük 818 est 10, 11, 12 nuh suresi ayetleri, cuma saatinde 1000 tane ya evvel. :)
ecembugra53 Zeynnpk canım ben sevabına okuyorum herkese liste var evde elimde canım kendim için değil ben istiyorum herkes anne olsun Rabbşm kimseyi yavrusuz bırakmasın canım 😊🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İstiyorum herkese yardım etmek amaçlı sevabına yapıyorum bu işi KUZum Allah razı olsun yinede 😊🤲🏻
Nesityyy ecembugra53 Nesrin Güneli.. Allah kabul etsin inşallah cnm 🤲 Benide katarsan duana sevinirim 🤲☺️
vuslatim34 Eymenkuzusu bende bugün için dua paylaşmıştım canım.Çok mübarek günlerdeyiz Rabbim dualarımızı kabul etsin .
_Mother_ ecembugra53 ayy canım benim yaa ne güzel bir dua sen bu duayı okurken yüzümde tebessüm oluşmasına sebep oldun yaa rabbim ne dileğin var ise kabul etsin inşallah rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin rabbim inşallah duanı kabul eder bende dahil isteyen herkesin evakt hasreti son bulur inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏😍😍😇😇
ecembugra53 _Mother_ Allah razı olsun canım senden Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊 yüzünde tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana cünlemize inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin tez vakitte Rabbim kucağını doldursun inşallah 😊 adını söyle seni de ekliyim canımm😊 hatmime 😊🤲🏻💙❤️🐣
_Mother_ ecembugra53 Menekşe canım 😘 Allah razı olsun rabbim gününde olanı gerçekleştirsin inşallah 🤗 🤗