Eymenkuzusu Kızlar instgramda yasamvemistiksifahanesi diye bir sayfa var bebek isteyenler için dua paylaşmış zilhicce ayında okunması gerekn bakmak isteyen olurda yazıyım haber edeym dedim. Allahım hayırlısıyla isteyen herkese hayırlısını nasip etsin.
ecembugra53 Eymenkuzusu Canım benim RABİM BU AYIN HÜRMETİNE BU CUMA GÜNÜN HÜRMETİNE NE KADAR HAMİLE KALMAK İSTEYEN VARSA HEPİNİZE RABBİM ÇİFTER ÇİFTER SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP EYLESİM DUALARIM SİZİNLE HER DAİM 😊🤲🏻🐣
vuslatim34 Eymenkuzusu bende bugün için dua paylaşmıştım canım.Çok mübarek günlerdeyiz Rabbim dualarımızı kabul etsin .
Zeynnpk ecembugra53 tavsiyemdir. Her gune meryem suresi. Her gün 731 ya halık. Günlük 818 est 10, 11, 12 nuh suresi ayetleri, cuma saatinde 1000 tane ya evvel. :)
_Mother_ ecembugra53 ayy canım benim yaa ne güzel bir dua sen bu duayı okurken yüzümde tebessüm oluşmasına sebep oldun yaa rabbim ne dileğin var ise kabul etsin inşallah rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin rabbim inşallah duanı kabul eder bende dahil isteyen herkesin evakt hasreti son bulur inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏😍😍😇😇
ecembugra53 Elif19851985 ne demek canım isimlerinizi yazıyorum duama sizlerimde ekliyecem 😊🌸🤲🏻 Rabbim tez vakitte versin hepinize inş 😊🐣
ecembugra53 Böyle bir post açmıştım kızlar dini üzerine diye postumu kapattılar dua etmekte suç oldu heralde Allah yolundan kimseyi ayırmasınlar dinine bağlı olan insandan zarar gelmez hayta yol arkdası olur insana 🤲🏻🤲🏻 Allah kimseyi şaşırtmasın 🤲🏻