Zlmdemir Anguvan vermiyor bana hiç birini benim canım da buna sıkılıyor.şimdi sadece bekliyorum hani en azından bir progrstaran yada oksapar vermiyor bekle dedi en son.rabbim sizinde sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısıda bana 🙏🏻
Anguvan Zlmdemir amin inşallah sırf bu dediklerimizden dolayı hemen özele gittim testin sonucu 15 de olsa bana igne ve düşük önleyici verdi özele gitseniz daha iyieger o da oyle yaparsa baska doktora gidin
Zlmdemir Anguvan gittim doktor özel muayenehanesinde artı inanki 300 lira veriyorum şimdi değiştirmek istiyorum desem eşim biton söylenecek memlekette doktor bırakmadık diye bende rabbime tevekkülü bıraktım.inşallah düzenli bir artış olurda başlarız ilaçlara.
Suna11 Happykariner Canım folik asitin tam olarak gebe kalmak isteyenlere faydası ne? Birde doktor kontrolünde mi kullanılıyor. Lütfen aydınlatabilir misin🙏🏻 Bu ay da olmadı benim. Bugün adet oldum ama soğan kürüne başlayacam gerekirse folik asitte kullanırım.
fulya_kaya Suna11 folik asit hamile kalmaya yardımcı olan bir şey değil ilaç değil zaten. Rahmi kalınlaştırıyor hamilelik olursa eğer bebeğe ortam hazırlıyor. Doktorlar hamilelik düşüncesi içinde olan kadınlara öneriyor bu yüzden
Happykariner Suna11 doktorlar hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlamayı öneriyor . rahmi gebeliğe hazrlayan bir ilaç genelde kadın dogum doktoru hamile kalmak isteyenlere yazıyor. Ben ilk gebeliğimi kürtajla sonlandırdıgım için şimdi kendimi saglıklı gebeliğe hazrlamak için kullanıyorum inşallah Rabbim nasip eder 🙏🙏🙏
Denizesin Suna11 soğan kürü hiçbir işe yaramıyor ben uyguladım sadece daha sağlıklı oldum onun dışında hamileliğe bir faydası yok
Suna11 fulya_kaya biraz karışık biz bir seneden fazladır evliyiz tam karar veremedik ilk zamanlar bir korunduk bir korunmadık son 4-5 aydır çok istiyoruz hiç korunmadık olmadı daha
Suna11 Denizesin Kesin yarayacak gözüyle bakmıyorum canım ama çok kişide yaramış işe sende yaramadı diye hiç işe yaramıyor demekte doğru değil aslında. Kistlere vs iyi geldiği kesin çünkü mesela kist nedeniyle çocuğu olmayanlara yardımcı oluyor. Tabi ki dediğim gibi kesin yarayacak gözüyle bakmıyorum bende hem içim temizlensin diye kullanıyorum hemde bir ihtimal bir faydası olur belki diyorum 🌸☺️
Denizesin Benim gecikmeye başladı ama regli belirtilerinden karın ağrısı ve göğüs ağrısı var olurmuyum acaba
Denizesin Ayten1994 2 gün gecikti ama aynı regli ağrısı ve göğüs ağrısı hiç farklı yok o yüzden sanki regli olcakmisim gibi .. hamilelik testi yapıp negatif çıkmasından çok korkuyorum
Mutlumklnc Denizesin test yap bence aynı durum bende de oldu 4 gün geçti ama her an regl olacakmışım gibi hissediyorum karnım ağrıyor göğüslerim hassaslaştı meğerse hamileymişsim test yaptım çift çıkınca hemen kan verdim oda pozitif çok şükür kalp atışlarınıda duyduk inşallah sizinde pozitiftir
Ayten1994 Denizesin bendede oyle olmuwdu duwunuyordum adet olucam ama ikize hamileydim. inseAllah sen gebe olursun ve sag salim dogurursun
_Mother_ Denizesin bat tarihim 22 ağustos 4 aydır korunuyorum bakalım bu ay ilk denemem rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah isteyen herke nasip etsin rabbim bana da inşallah
TugceIrmak Arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama ovulasyon testi deneseniz her ay en azından yumurtlama gününüzü bilirsiniz, ona göre hareket edersiniz. 🙏🏻
Denizesin TugceIrmak 10 aydr olmuyor canm ilk defa bu ay ovulasyo testi denedim her ay olucak heyecanıyla da gebelik testi yaptım olmadı şimdi de negatif sonuç alicam ve uzulucem diye korkuyorum