Userkbr Denizesin ayın 1 i adet tarihim cnm ovulasyon yapayım dedim bugün çok koyu çıktı bide dayanamayıp gebelik yaptım oda çift çıktı ama sabah tekrar yapcam 5 gün var adete daha 🥰 hayırlısı olsun Rabbim nasip etsin cümlemize
Happykariner Denizesin adete 5 gün kaldı bu ay süt buharına oturdum ayrıca kendime çok dikkat ettim agır iş yapmadım her gece folik asitimi kullandım ve tesbih çektim (Allahümme ya evvelü ) hamile kalmak isteyenler için tesbihatdı . Bolca da dua ettim inşallah Rabbim nasip etmiştir 🙏
Suna11 Happykariner Canım folik asitin tam olarak gebe kalmak isteyenlere faydası ne? Birde doktor kontrolünde mi kullanılıyor. Lütfen aydınlatabilir misin🙏🏻 Bu ay da olmadı benim. Bugün adet oldum ama soğan kürüne başlayacam gerekirse folik asitte kullanırım.
Merveanl Bende dahil olmak üzere tüm anne adayları Rabbim sağlıkla hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻♥️ Bebek isteyen herkesede hayırlı vakitte güzel haber almak nasip olsun bekleyen isteyen kim varsa 🙏🏻♥️
Kimyon Yarın herşey belli olcak. Şuan çok fena halsizliğim var sadece yatmak istiyorum. Açım ama yemek yemek istemiyorum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Herkesin hayırlı haberler alması dileğimle 😊
Kimyon Denizesin pazartesi gününden beri progesteron kullanıyorum. Yarın doktor kontrolüm var varsa bebiş görcez. Hemen görünür mü bilmiyorum
Demir1 Denizesin son 2 gun 28 temmuzu bekliyorum bu ay rahim filmi de cektim insaaallha gebelk olmusturr
Sinemtnm Denizesin son 1 gün bıraka gebeliği adetime dair bile bir belirtim yok 🤦🏻♀️ Rabbim sağlıkla evlatlar nasip etsin bakalım neler olacak
Anguvan Zlmdemir canım inşallah vardır. Ben test verdigimde 15 çıkmıştı doktor belli olmaz dedi biz dikkat ettik hic birsey yaomadim düşük olmasin diye igne falan oldum zaten kan sulandırıcı kullanıyorum simdiden ve 34 haftalığım sen moralini yuksek tut insalalh okur Rabbım isteyen herkese nasip etsin Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın
Zlmdemir Anguvan vermiyor bana hiç birini benim canım da buna sıkılıyor.şimdi sadece bekliyorum hani en azından bir progrstaran yada oksapar vermiyor bekle dedi en son.rabbim sizinde sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısıda bana 🙏🏻
Kimyon Ben azz önce idrar testi yaptım hep çift çizgi çıkarken hiç bişey çıkmadı hamile değilim galiba beta hcg en son 66.5 idi. Kimyasal oldum galiba
Anguvan Nazmel bence var ama lekelenmen olmasi tutumadandir sen doktora git bence. Kesinlikle evi bile süpürme bir yere de uzanma inşallah tutunur. 🤲🤲