Grimsi Nurselii Yaa bana da kiza benziyor dedi 2 kez 13 haftadayız benim içime hep erkek gibi doğuyordu 😀
Nurselii Grimsi bende rüyalarımda hep kız bebek görüyordum tam tersi oldu 🥰 artık 17 haftamdayım kesin erkek dedi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
Grimsi Nurselii Bir de benim kanamalarim filan olmuştu düşük tehlikesi vs erkek bebek dayanamaz duser diyorlar kiz bebek daha güçlü oluyormuş o yuzden kiz gibi de gelmeye başladı 😀
Nurselii Grimsi onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum benım de çok kanamam oldu regl kanaması gbi 2 kez ağlayarak hastahaneye gittiğimi biliyorum Allah gönlünüze göre versin
Mineselvernur ecembugra53 evet bekliycez artık hayırlısı olsun bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum inşallah gönlümdeki nasip olur
Gamzemesee Mineselvernur ya goremedgnden 6 gun snra tekrar randevu yazdi cinsiyetine kesinlestrmek icin
Mineselvernur Seherr bilmiyorum ki bacağını açmadı resim bile çektirmesi yani istediğim pozisyona geçmiyor dedi
Grimsi Nurselii Sağlıcakla kucağınıza alın insAllah artik hayırlısı neyse o olsun bi kaç haftaya netlesir bizimde insAllah 😊
Melike145334 Seherr aynı umutla bende bekledim ıkı oğlum var 3. De erkek perınatolog şak dıye erkek dedi 😅 komık olan ben hâlâ Umud edıyorm bıldığim halde 😅
Seherr Melike145334 sende bendensin 😂😂 manyak mıyım neyim emin olduğum halde yinede umut ediyorum ahahaha kendi kendimize eğlence çıkartıyoruz işte 😂😂