Mineselvernur Merhabalar güzel anneler benim ikinci bebeğim 12 çi haftada gittim cinsiyeti göremedi doktorum bir hafta sonra gel dedi gittim yine göremedi tam ilk bebekten kalma göbek var zor gözüküyor dedi başına böle bişey gelen varmı
Gamzemesee Mineselvernur benimde 1 yasnda kizim var bide seryan oldgndan gobegm tam olarak erimedi alt kisimlar yagli kaldi anlicagn o ki 12.haftada ust kisimdan bakti net guzel fotograf vermsti 15.hafta cocuk kasiktaydi ordan bakti burus burus bisey gorulmuyodu bile ekranda fotograf bile vermedi gercekten gozukmuyo sanirim karnimiz yagli oldgndan
ecembugra53 Mineselvernur 12. 13. Haftalarda yanılma payı yüksek olur canım Da bebeğin cinsel organlaro tam gelişmiş oluyor o zaman net belli olıyor
Nurselii Mineselvernur bende 12 . Haftamda gittim kıza benziyor demişti 17. Haftamda gittim kesin erkek dedi şoklardayım🤗🥰
Merve8494 Seherr kesin mi söyledi canım cinsiyeti bende ikili test için gittiğimde 12+6olucam inşallah görür cinsiyetini
AyaYlmazYldrm Seherr bn 34 haftalik oldum hala soruyorum cinsiyeti erkek dimi eminsin kadin bndem bikti artik evde bir oglum dah avar allah uzun omur versin beni ve oglumu goren herkes kiz diyor ama tip dunyasi erkek napalim😂😂
Mineselvernur Seherr bilmiyorum ki bacağını açmadı resim bile çektirmesi yani istediğim pozisyona geçmiyor dedi
Seherr Gamzemesee görmesini tabi çünkü çok merak ediyodum bide benim doktor tanıdık ikili testimi yapan perinatolog hemen şak diye dedi 😂😂😂
Gamzemesee Seherr ee seher sen daha ne umutlaniyon 2.kızın hayirli olsun bacim 😀😀 tanidikmis bide perinatologa gozukmssn ben devlette 15 20 saniye anca goruyom cocugu kapi onunde bile daha cok vakit geciriyom doktorun yannda durdugumdan 😀😀
Seherr Gamzemesee ahahahaha 😂😂 kız ben zaten eminim ama sadece bazen umut ediyorum o kadar yani birazda kendime makara yapıyorum 😂😂 yeter ki sağlıklı hayırlı olsunlar yeter bana 😇😇
Melike145334 Seherr aynı umutla bende bekledim ıkı oğlum var 3. De erkek perınatolog şak dıye erkek dedi 😅 komık olan ben hâlâ Umud edıyorm bıldığim halde 😅
Mineselvernur ecembugra53 evet bekliycez artık hayırlısı olsun bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum inşallah gönlümdeki nasip olur
AyaYlmazYldrm Seherr kac haftaliksin canim snijkisini blki tam gorememistir ama benimkisi kesin umudum yok artik
Seherr firuzeelmi kız umutlandırma beni 😇😇 sizden sadece dua istiyorum inşalah bir süpriz olur sağlıklı bi oğlum olur 🥰🥰
Grimsi Nurselii Yaa bana da kiza benziyor dedi 2 kez 13 haftadayız benim içime hep erkek gibi doğuyordu 😀
Grimsi Nurselii Bir de benim kanamalarim filan olmuştu düşük tehlikesi vs erkek bebek dayanamaz duser diyorlar kiz bebek daha güçlü oluyormuş o yuzden kiz gibi de gelmeye başladı 😀
firuzeelmi Seherr amin inşeAllah sağsalim olur kız erkek ne olur olsun güzel olsun annesine babasına hayırlı evlat olsun annesi😘😍ederim dua etmemi❤️🙏🏻 sevdim seni kız🙈