Denizim58 Kızlar Sudocrem günlük her alt açmada kullanıyor musunuz bebeğime birtek bu krem iyi geliyor diğerlerinin hepsi pişik yapıyor... ve daha 17 günlüğüz Doktor her gün kullanmayın dedi ama olmuyor ....
Tbrk Denizim58 bnmkininde pisik oldu bunu kullaniyordum, hic gecirmedi. Baska aldik. Her gun onu surmek istemiyorsan hakiki zeytinyag sur. Zeytinyagini kaynat sogut oyle sur
Edatalha Denizim58 bepanthol baby kullanabilirsin günlük cnm ben ilk oğlumda her gün sebamed pişik önleyici krem kullanıyodum şükür hiçte pişik olmadı
Mine Denizim58 bezini değiştirmeyi deneyin bazı bezlerden kaynaklı pişik olabiliyor. Hametan fyto ve travazol bunlardan denediniz mi bizim sağlık Ocağı doktorumuz bunları önerdi sudocrem hiç önermem dedi
Denizim58 Tbrk bebeğime sadece bu krem iyi geldi ama çinko olduğu İÇİN kötü sonuçlar oluşturur diye kullanma dedi doktor ama bu sefer de kötü oluyor ne yapıcam bilemedim hakiki zeytinyağı var ama oda iyi gelmedi
DemetCeylan Denizim58 benim arkadaşım hergün kullanıyor doktoru da birşey demedi. Cildi biraz toparlayıncaya kadar kullan bence cildi düzelince azaltırsın
Tbrk Denizim58 cnm suan pisikmi. Eger pisikse geciricek bi krem ismi soyleyebilirim. Hem bnm dedigimi devamli kullanabilirsin. Eczaci oyle demisti. Doktorumunda haberi var kullandgmdan
Denizim58 DemetCeylan ya benim de doktor kullanma sadece pişik olunca sür dedi öyle yaptım zeytinyağı be hametan kullandım pişik oldu 😞 arkadaşın da doktoru kullanma demiş sizin arkadaş sormuş mu acaba her kullanım İÇİN ?
DemetCeylan Denizim58 iki aylık bebeği pişik değil ve hergün kullanıyor önlem için. Doktoruna da söylemişti. Ama yanlış yönlendirmek istemem belki doktoru içeriğini bilmiyordur
Denizim58 Edatalha ahhh keşke bizde olmasak ama çok hassas cildi. Hergün kullanmam gereken bir ilaç gerek bepanthol alayım birde deneyeyim en azından
Edatalha Denizim58 evet dene bakalım cnm inşallah iyi gelir suan oğlum 5 yasında ben onda hala yüzünde vücüdunda kızarıklık olduğu zaman sürüyorum biraz yağlı gec emiliyo onun dısında cok iyi bepanthol de sebamed de
Denizim58 DemetCeylan sen arkadaşına yine de söyle olur mu belki sakıncalı bir durumu vardır bizim bilmediğimiz ama bakıyorum tüm kremlerde de çinko var
mlssrn Benimde bebeğimin cildi çok hassas olduğu halde her seferinde kullanmıyorum doktor pişik olmadan kullanma dedi hergün sürme dedi..hem şuan çok pişik olmaz dedi ek gıdaya geçtiği zaman ya da yazın daha fazla olucak şimdiden alıştırma cildini dedi👍🏻
Denizim58 mlssrn kullanmazsam da diğer ürünler iyi gelmedi Desitin aldım onu da her gün kullanma diyor Sudocrem mi de öyle hametan aldım o fena kızarttı bepanthol deniycem pişik geçtikten sonra bakalım