htckynk Mervelsmet ben e bebekten 15 tl gibi bir fiyata aldım canım ürün olarakta gayet temiz içeriğe sahip
Mervelsmet htckynk diğerlerinide araştırdım açıkçası yüksek fiyatlı bende bunu almayı düşünüyorum dalın almıştı annemler fakat içeriğinden dolayı kullanmayacağım artık kendimizde kullanırız dalini😊
MinikKoala Cansubozdemir içerik olarak doğal ürünler tercih etmenizi öneririm. Herşeyden önce sağlık ❤️ E bebek markası baby me hem uygun hem doğal, hip ecowel minoris, mustela bu markalarım şampuanıda doğal içerikli gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
3MelekAnnesiiii Cansubozdemir ben mustela kullandim oglumda 7 senedir kullaniorum kullanmaya devam edicem. Nasipse kizim dogdugunda onuda mustela ile yikicam. Cok memnunummm tavsiye ederim cnm
M-o-r-58 Cansubozdemir dalinde sls yok yazıyor ama içindekiler kısmını okursanız sles içerdiğini görebilirsiniz. Bende kullandım ama pişman oldum. Zararlı maddeler içeriyor yani. Mustela içerik olarak temiz sanırım. İnstagram da Mühendisinoğlu sayfasında araştırılmış ürünler var bir çok ürün içeriği araştırmış paylaşmış hepsini bulabilirsiniz. Şuan oğluma Prof. SARAÇOĞLU nun Şampuanını kullanıyoruz bi sorun yaşamadık. Tek sıkıntı rezene özlü olduğu için gözlere biraz ferahlık veriyor ama yanma hissi değil. 🤗