gulumse0611 Çift yumurta ikizi olup tek plesantası olan var mı durumunuz nasıl kontrollerde doktorunuz ne diyo acaba birde plesantanız aşağıda mı
Kbra-bhr07 gulumse0611 canım benimde çift yumurta ama bildiğim kadarıyla iki plesantası oluyor benim öyle
gulumse0611 Kbra-bhr07 bnde şuana kadar öyle biliyodum farklı bi doktora gittim bugün öyle dedi şaşırdım bnde ama buzamana kadar hep çift yumurta ikiziydi sizinde iki ayrı keseydi değil mi
Kbra-bhr07 Aysegulum27_ salı günü kontrolümüzde yapılıcak sağlık ocağındada vermiştim zaten kan bir sıkıntı çıkmadı sonucumda ama kendi doktorumda yapıcak
Durudora Aysegulum27_ ben yaptırdım evet çok şükür bişey çıkmadı ama inanın zor bişey değil bende çok korktum kendinizi korkutmayın hiç
Gamzedmirel Arkadaşlar bende 7+4 günlük hamileyim çift yumurta ama ikinci bebeğim 6+2 günlük kesesi diğerine göre çok küçük kalp atışı var 4 doktora gittim 4 de olumlu konuşmadı kalbi duracak bu bebeğim dediler Bu durumu yaşayan varmı
Durudora Gamzedmirel benim de öyleydi aralarında 5 gün vardı hep diğerini kaybedecek gibi konuştular ama meleğim inatçı çıktı bebeğinize güvenin inşallah hiçbir şey olmaz kaşar muz süt tahin pekmez yiyin bol bol bunlar bebeğe kilo aldırıyor küçük bebeğiniz de sağlıkla gelişmeye devam etsin
Gul32 Kızlar 21 haftalık çift yumurta benim de. O haftadaki bebek kilosunu bilen var mı. Merak ediyorum çok mu minnaklar diye
Durudora Gul32 ilk sıralar çok küçük oluyorlar hiç endişelenme ben 6. Aydan sonra 500 gramları falan duymaya başladım sonra da çok hızlı oluyor büyümeleri