Diladilek Bursali166 dikkat et canım sende sürekli dinlen uzan yorma kendini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ama ben kendimi kandırıyorum heralde çünkü eğer öyle birşey olsaydı test yaptim pozitif çıkardı umut arıyorum ama malesef …
Bursali166 Diladilek bian korktum valla ya bide calisyorjm magazada sabahtan aksama kadar kosusturuyom ordan oraya .. Allah korusun su 3 ayi bi atlatabilsem hayirlisi ile . umudunu yetirma canim.benim hiiic belli olmaz bak 25moonlight-2021 test yaptigi hLde negativ cikmis bi süre daha bekle kan ver sende canim dualarimiz seninle ❤🤲
25moonlight-2021 Ben adet gecikmemin 7 ve 9.gününde test yaptım negatif çıktı. 15.gün tekrar yaptım pozitif çıktı. Sonra kan verdim bebiş varmış ☺️
Bursali166 Beety26 canim sen naptn kan verdinmi Diladilek tatlim naptin ? ne durumdasinnn kan verdinmi
Bursali166 Beety26 pes etmeyin canlarim adetin bittikten sonra tekrar deneyin sıkmayin caninizi Allahtan umut kesilmez . 🤲🤲
Beety26 Bursali166 bu dafa hap falan kullanmiyicam kendi kendime soyluyorum yinr aslan pencesi hayit otu ceviz suyu esimede keciboynuzu 3.ay artik olucak. ceviz fstik falan muz falan kahve falan yapicam havuc suyu
Bursali166 Beety26 ne hapi kullaniyosun tatlim? findik fistik yedir kahve icir et bunlarin faydalari var
Beety26 Bursali166 Bursali166 bu ay femara+ovitelel ictim sol yumurtam 24 mm idi. tek yumurtam buyudu. bu ayda kullanmak isterim femara ama catlatma istemem
Bursali166 Beety26 doktoruna bi basvur derim canim önemli degilse kullanma zaten dün hastaneyd gittim.bende hafif lekelenmelerim vardi bebisi göremedik daha cok kücük anca haftaya görürsün dedi :) 1 hafta yatmami istedi kendimizi koruma altina alalim dedi Hyirlisi bakalim
Beety26 Bursali166 bende qaliba adet oldum. dun sabahdan beri adet oldum. dr. bu ay hic bi sey yapmayak soyledi cunki etkisi kalirmis haziran ayi in zaten
Bursali166 Beety26 hmm ozaman bu ay hayirlisi ile tutar ins. takvimi takip et bnce biz öyle yaptik tatlimm