Bursali166 cnntylmz amin tatlimm insAllah. Allah isteyen bütün annelerin kollarini bos birakmasin.amin 😍🤲
Diladilek Bursali166 çok şükür canım allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur 💕
Badembebe Diladilek 3 gün gecikme çok değil test negatif çıkmamış Zaten gebelik şüphesi yok adet ağrısıdır kasıklardaki
Bursali166 Badembebe belli olmaz yine ilk test bendede ayni ckmisti gün gectikce koyulasti ve direk cikti bugün yine emin olmak icin tekrar yaptm saniyesinde cikti yine tatlim https://imgyukle.com/i/S1zWiN
Diladilek Bursali166 sagol canım ben bugün yine yaptim negatif çıktı ama hala adet olmadım geç döllenmeye kac gun sonra belli olur acaba
Bursali166 Diladilek sen haftaya kadar bekle tatlim cumaya kadar adet olmassan ozaman belli olur kesinlikle 😘🤲
sevval5481 Diladilek bekle canım aynısı oldu bende 12 gün sonra test yaptım pozitiftir döllenme aşamasında olabilir
zohreeeee Diladilek ayni bendede oldu ama ben 4.cu gunde adet oldum yani bugun bekle derim 1_2 daha mevsimle gecikmedir her halde
Bursali166 Diladilek yok tatlim haftaya cumaya randevu verdi burda öyle terminsiz almiyolar türkiyedeki gibi ya sen naptn canim
Diladilek Bursali166 canım şimdi afedersin lavaboya girdim sildikçe hafif hafif kırmızı kan geldi sence adet mi olacam yoksa yerleşme kanaması olabilir mi
Bursali166 Diladilek canisim suan hersey olabilirde onun icin takipte kal derim bendede bugün hafif pembemsi kahverengi acik renlte lekelenme oldu hastaneyi aradim yerlesme kanamasidir o cok kanamadigi sürece korkmamami istedi .
Bursali166 Beety26 canim sen naptn kan verdinmi Diladilek tatlim naptin ? ne durumdasinnn kan verdinmi
Diladilek Bursali166 dikkat et canım sende sürekli dinlen uzan yorma kendini inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ama ben kendimi kandırıyorum heralde çünkü eğer öyle birşey olsaydı test yaptim pozitif çıkardı umut arıyorum ama malesef …