Esratayes Susamm ağrılarım oluyor bulantı çok berbat yaa hiç birşey yiyemiyorum resmen 😑 kilo vermeye devam. Sizde nasıl?
Bisaniye Esratayes bulantılar biraz hafifledi gibi sanki 2,5 kilo verdim başlangıca göre inşallah yavaş yavaş iştahlarımız yerine gelir en kısa sürede ☺
Meltem123 Zynpddm bende 11+1 im kız olabilir kesin değil dedi dün gittim bakalım ikili tarama da belli olur belki 🤗
Gurseda Zynpddm merhaba bende 11+4 oldum 5 mayista ikili tarama icin gidicez kismetse o gun soylerim cinsiyeti dedi heyecanla bekliyoruz onemli olan saglikli olmasi tabiki ilk bebegim oldugu icin daha baska oluyormus 😚😇
Zynpddm bebegimibeklerken21 benim ikinci bebeğim ilk kızım oldu çok kusma bulantı tiksinti yaşadım ağır geçirdim bu hamilelipim daha rahat ama bakalım hayırlısı 🤗
Moms Zynpddm bizimki ultrasonda direk çatısını açınca doktor tam o anı yakaladı ordan gördük benzettik ama bakalım 😍
Babydr Zynpddm canım doktora gittim haber yok ikili test oldum ama cinsiyet belli değil şuan erkenmiş bide senin daha geç belli olur normale göre dedi rahmim arkaya dönük diye 😢
Betul3425 Ecemk aaay ben heycanlandım şuan ♥♥ Bende 11+3 bi an önce günler geçsede öğrensem cinsiyeti 😬