61Aysen gizem06 hm bnde aldgm 3 kilonun 2sini geri verdim kaldigm kiloyla suanki kilom bi kilo fazlam vr 17 haftaligm ama bn pek yiyemiyorum iştahsizim 63 kilo 85 gr di en sn ama doktr 85 gr saymadi ayakkabiydi kiyaftti faln dedi 63 kilo yazdi bnmkide fazlami acaba zaten 62 ile hamile kaldm
Miniginannesiiii1111 gizem06 16. Haftaya kadar hiç sebebsiz 6 kg verdim 31+4 teyim toplam 9 kg aldım takma bence bebeğin gelişimi iyiyse sorun yok
Deletedmom424 gizem06 19. Haftadayım 4 kilo verdim göbeğim çıkmaya başladığı halde kilo almadım. Bunu neden dert ediyorsun ki 😀
zepbjk gizem06 ne demek kilo alamıyorum dalga mı geçiyosunuz 😂 ay sinirlerim bozuldu pardon 😂 gel yanımda bi hafta kal canım çözeriz bizde o iş
Semanurry zepbjk herkesin bünyesi farklı o dediğiniz gibi kolay olmuyor normali benim bildiğim 6-7 aydan sonra alınması
Semanurry gizem06 canım bende 4 aylığım 1 kilo vermiştim aadece onu geri aldım sen takma onları hiiç bebeğin şuan besleniyor korkma ☺️
Mihre Prensesim2018 Bu nasıl olabilir? 8. ayında bir bebeğin kilosu 2 kg civarında olur, 1,5 kilo plesanta, 1 kg civarı amniyon sıvısı derken en azından 4,5 kg almış olmanız gerek.
Semanurry Cucu2015 ayy bende 48 le kaldım sonra 1 kilo verdim sonra verdiğimi geri aldım inşallah sizin gibi bende alırım. Çevre baskısından bıktım ! Herkes sen zayıfsın bebeğinde zayıf olur diyoo aaa o kadar zamanda verdiğin 1 kiloyu mu geriye aldın diyorlar çok sıkıldım söylemlerden çook 😣
Cucu2015 Semanurry kaç haftalıksınız şu an? Sonlara doğru alırsınız merak etmeyin. Bebek kilosunda genetik çok etkili. Önemli olan sağlıklı olması haftasını tamamlaması.
zepbjk Semanurry 6-7 ay çok geç normal kilo alımı 3.aydan bile başlayabilir normaldir tabi az az ama dediğiniz gibi her bünye farklı ve yeme alışkanlıkları farklı
Semanurry Cucu2015 18+2 deyiz annem bende sonradan aldım diyor kardeşlerimde bende 3 buçuk kilonun üstündeymişiz