Sinemarslannnn gizem06 önemli olan bebeğin haftasına göre uyumlu ve gelişimi yanlış bilinen şeyler aksine kilo almıyor olman çok iyi cnm
zeyzey95 gizem06 bende 24+6 oldum hiç almadım ama bebeğim biraz iri bile yani önemli olan bebeğin alması
61Aysen gizem06 bnde 62 kiloyla hamile kaldm ilk basta aldm 65 oldum snra geri gitti aldgm kilo suan 17+0 oldm 63 kiloyum yani 1 kilo etkilems cok takilma kiloya ama doktorn kilo almzsn norml dogm olmaz dediyse nasil kilo alabilceginide soyleseydi dedinmi alamiyorm die yiyebiliyomusun mide durumn nasl kac haftaliksin
teletabi gizem06 canım bebek iyiyse sıkıntı yapma ben 34+1 im sadece 1 kilo alabildim oda son 15 günde bebişimin kilosu gelişimi iyi ama
Evlat_can Niye sorun yapiyosunki önemli olan bebeğin kilo alması canım ben 7 aylık hamileyim ilk defa bu ay aldım iki kilo normal yani
Kuzeyimmm gizem06 ben alakasının olduğunu düşünmüyorum ya arkadaşım 55 kiloy l a doğum yaptı hemde alırsın merak etme
Mucizem_mmm gizem06 onun canı normal yaptırmak istemiyordur 44 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum şuan bebeğimde gayet iyi kiloda ve doktorum daha bir kere bana normal doğum yapamazsın bu kilo yüzünden demedi aksine en güzeli kilo almadan tamamlaman dedi her değerim normal çok şükür en son düşüncemiz sezaryen olsun dedi 🤲🏽🤷♀️Sıkma canını sen.
Kuzeyimmm Kilo almanak daha çok iyi zaten sağlık açısından 🤭 ben 6 aysan sonra başladım almaya ve 17 kilo aldım boşuna takıntı yani
gizem06 Insallah kolay olur dr bu ara kafami çok karıştırdı içeride 4 cm kanama olduğunu da söyledi ilk gebeliğim çok korkuyorum
RabiaMG gizem06 6 ayda 2,5 kilo aldim suan 31 haftaligim aldigim kiloyuda verdim 😊 sorun edilcek bisey degilki bebek kilo alip saglikli olduktan sonra 😊
Degisken gizem06 ilk 6 ay kilo almadım.doğum olcak toplam 6 kilo ile doğuma giricem.3.5 kilosu bebek zaten. Sakıncalı birşey değil.
Merve2016 Daha erken zaten son aylarda çok kilo alınıyor ilk 3 ay çoğu hamile kilo veriyor bulantı kusma iştahsızlık oluyor genelde
Mihre Prensesim2018 Bu nasıl olabilir? 8. ayında bir bebeğin kilosu 2 kg civarında olur, 1,5 kilo plesanta, 1 kg civarı amniyon sıvısı derken en azından 4,5 kg almış olmanız gerek.
Nilaydogan gizem06 68le hamile kaldım kusmalar bulantılar yüzünden 65 oldum 7. Ayda 4 kilo 8. Ayda 4 kilo aldım suan doğuma 2 hafta var toplam 8 kilo aldım 3500 bebişin kilosu zaten. Son aylar alıyorsun merak etme
Cucu2015 gizem06 ben 5. ayda kilo almaya başladım. 48 kilo ile hamile kalmıştım. 32 haftalığım 8 kilo aldım. İlk gebeliğimde 47 ile hamile kalmış 64 kilo ile doğuma gitmiştim. Kilo alınıyor yani. Daha erken bunu sorun etmek için
Semanurry Cucu2015 ayy bende 48 le kaldım sonra 1 kilo verdim sonra verdiğimi geri aldım inşallah sizin gibi bende alırım. Çevre baskısından bıktım ! Herkes sen zayıfsın bebeğinde zayıf olur diyoo aaa o kadar zamanda verdiğin 1 kiloyu mu geriye aldın diyorlar çok sıkıldım söylemlerden çook 😣
61Aysen gizem06 hm bnde aldgm 3 kilonun 2sini geri verdim kaldigm kiloyla suanki kilom bi kilo fazlam vr 17 haftaligm ama bn pek yiyemiyorum iştahsizim 63 kilo 85 gr di en sn ama doktr 85 gr saymadi ayakkabiydi kiyaftti faln dedi 63 kilo yazdi bnmkide fazlami acaba zaten 62 ile hamile kaldm