Betus344 MyLittleHeart medıpolde normal doğum 2000 tl Sezeryan 2500 yuzyılda bilmıyorum gıdınce ogrenecegım
Betus344 mayis13 ben bir dahaki haftaya gidecem ikili tarama testı için 11 haftada baslıyordu iki iki gıtmıyım ama denk geliriz gene 🙏
Zeynep5858 Evet Serap hanım çok yoğun 3 hafta öncesinden randevu alıyorum acil bir durum olsa ne yaparım bilmiyorum ama serap hanım beni çok rahatlattı hamileliğim ilk zamanlarında birşey sorucaksam mesaj atıyorum müsait olduğunda dönüş yapıyor
Betus344 Zeynep5858 numarasını vermesi gercekten çok iyi son zamanlarda gercekten daha cok ıhtycımız oluyor 🙏 yoğunsa ben hemen randevu bulamam serap hanıma semavi hanıma gideyim bide serap hanıma giderim sırayla hangısınde memnun kalırsam onunla devam ederim 🙏
Sehribann Betus344 pendik medipolde disaridan fotografci ile anlasilabiliyor mu ve kendi fotografcilarinin ucreti nedir?
witharzu MyLittleHeart bugün kontrole gitmişken fiyatları da öğrendim ve normal doğum 2850₺, sezaryen ise 3.350₺
Deleted5544 MyLittleHeart yeni doğum yaptım güncel fiyatı bu eskiden de normal 1750 sezeryan 2250ydi arkadas yanlıs hatırladı galiba
Deleted5544 Betus344 normal 2250 sezeryan 2750 medipolde, aklınızda yanlıs kaldı galiba yazıyodum ki siz bana yazdınız ☺️ yanlıs söylediler heralde yeni doğum yaptım cünkü orda