Betus344 Merhaba arkadaslar ben normalde medipol hastanesine gıdıyordum ama doğum fotografcısı ücretler cok yuksek oldugundan dolayı vazgecıyorum yüzyıl hastanesinin fotoğrafcısını tandıgım ıcın oraya gitmek ıstıyorum ama tavsıye ettiğiniz doktor varmı
mayis13 Betus344 canım Semavi hanıma gidiyorum çok memnunum aşırı yoğun bir doktor değil bir şikayetim olduğunda whatsaptan görüşebiliyorum fotoğrafçı konusunda bir bilgim yok ama sende beni aydınlat lütfen 😀
Sehribann Betus344 pendik medipolde disaridan fotografci ile anlasilabiliyor mu ve kendi fotografcilarinin ucreti nedir?
Betus344 mayis13 fotoğrafcı sibel hanım var gerçekten çok ilgili oğlumun fotoğrafcısıydı çok memnun kalmıstım tavsıye ederim 🙏
Betus344 mayis13 ben 2015de oglumu yuzyıl hastanesınde dogum yaptım o zamanki doktorum yok o yuzden cok kararsız kalmıstım ama serap hanıma gıdeceğim bende numarasını felan vermeside çok iyi 👍
mayis13 Zeynep5858 serap hanım çok yoğun bende yüzyıla Serap hanımla başladım ama bana tüp bebek dışında çocuğun olmaz dedi ilaçları vs herşeyi aldım fakat bir türlü başlamadım tedaviye 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.
Betus344 mayis13 ne güzel bir haber olmus 🙏 Allah sağlıklı bir şeklde kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
mayis13 Betus344 Serap hanım bana numara vermemişti çokta ilgili değildi çok yoğun bir doktor ben semavi hanıma gidiyorum o verdi numarasını canım
Betus344 MyLittleHeart medıpolde normal doğum 2000 tl Sezeryan 2500 yuzyılda bilmıyorum gıdınce ogrenecegım
witharzu MyLittleHeart bugün kontrole gitmişken fiyatları da öğrendim ve normal doğum 2850₺, sezaryen ise 3.350₺