Arladaşım ebebekten almıştı iki gün önce baby plus lounge oyuncaklı ana kucağı aldı memnum kalmış baya

Kimse yok mu alıp memnun kalan?

drkgrss ikinci oğlumda fisher price titreşimli kullanmıştım çokta memnundum. Şimdi nasipse kızıma kullanacağım. Birde baby plus 6 sı 1 arada vardı onun içinede reflü yatağını koymuştum şimdi temizledim kızıma kullanacağım. İkiside çok kullanışlı.

5 aylık kızım var bende çok araştırıp joie sansa alcaktım ama o ara pandemi vs oldu alamadım iyiki de almamışım bebek arabasının pusetine koyuyorum zaten çok çabuk sıkılıyorlar bence gereksiz

Ay valla ben trendyoldan tomy babynin kini aldım 100 tlye falan. Baya da yetti bana zaten şu an 6 aylık içinde durmuyor bile

e bebekten aldım baby plus lounge güzel sağlam. fiyatida cok uygun tavsiye ederim

eeesmaaa evet onu duydum ama 1.500 2 bin tl de vermek istemedim çok kısa kullanıyorlar diye , azcık indirime girse alcam🙈

Esmeler evet öyle söyledikleri için bende çok pahalı bişe almak istemedim

Moms 4 aldım Ağustos’ta kullanıcam nasipse

Sewal35 ay o da çok pahalı diye hiç bakmadım🙈 inşallah güzel günlerde sağlıkla kullanırsınız🥰🙏🏻

ewt biraz yüksek ama kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar

Sewal35 nuna aldım sizlerle konuştuktan sonra e bebeğe bi bakayım dedim indirime girmişti aldım🙈 inşallah uslu bebeklermiz olur da rahat ederiz

drkgrss güle güle sağlıkla kullanın kesinlikle memnun kalırsınız diye düşünüyorum inşallahh uslu olurlar 🙏

drkgrss hangi rengini aldiniz grisini istemiştim ama ne magazada nede depolarında kalmamıştı o rengi siyah beyaz olani istedim istanbuldan getirttiler:)