Suhedaa_ 20 haftalık hamileyim. Kan tahlilimde crp değeri 36 çıktı ama hiç bir şikayetim yok. Kronik akciğer hastalığım var (bronşektazi) onunla ilgisi var mıdır? Arada hafif diş ağrım oluyo ama devam eden bişey değil. Tek şikayetim bu olabilir. Ateş yada halsizlik vs yok. Bilgisi olan var mi ? Özellikle kronik hastalığı olup böyle sonuçları çıkan oldu mu ? 😔
Mihre Suhedaa_ Benim rutin tahlillerimde yüksek olduğunu öğrendik,17 çıkmış.Doktorum grip mi geçirdin dedi ama geçirmedim.Üstünde de durmadı ama benim aklımda hala,bayramdan sonra tekrar baktırıcam hala yüksekse dahiliyeye gitmek gerekir.
gokcecan Suhedaa_ çok geçmiş olsun ben 16da kendimden geçiyorum. Bünyeniz ya dayanıklı ya da başka sebepten yüksek.. bence doktorla görüşün. Normal değil gibi
Semayunus12 Ben suan hastanede yatiyorum crp tedavisi goruyorum sizin oran cok yuksek bende en yakin acile gidin
Semayunus12 brnr09 benim 27 cikmisti crp simdi dustu ama 4 . Ayimdan beri vardi yani bende hic bisey hissetmedim sizde muhakkak doktora gidin
mayis13 gulcin canım bende dün rahatsızlandım acile gittim crp 28.8 çıktı ilaç vs vermeden eve yolladılar çarpıntım hayla geçmedi kalp kapak hastalığım var benimde
Suhedaa_ mayis13 peki kaç haftalıksınız ? Sizinde yüksek çıkmış ama neden bişey yapmadan gönderdiler acaba. Ben rutin kan tahlilinde öğrendim. Şikayetim olmadan.
mayis13 Suhedaa_ 11 haftalığım , kadın doğum doktorunuzu bilgilendirin biz ilaç vs veremeyiz dediler kendi doktorumada C.tesi günü gideceğim sonuçlarımı gönderdim ateşin yoksa sıkıntı yok yazdı anlamadım bende 😏
Suhedaa_ mayis13 ağustosun 10nunda kontrolüm var o zaman a kadar bişey olur mu diye düşünüyorum. Yarın bulunduğum yerdeki sağlık ocağında tekrar tahlil yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacak 🤔😕
Suhedaa_ Mihre o zaman a kadar zaman kaybetmiş olur muyuz acaba. Bende 10 Ağustostaki kontrolüme kadar beklesem mi diye düşünüyorum ama endişe de ediyorum.
Mihre Suhedaa_ Benim kontorlümü doktor 2 buçuk ay sonrasına vermişti, 15+3 üm en son 13 de gitmiştim.Zaten kendi doktoruma gitmicem ben alanı değil çünkü dediğim gibi dahiliyeye gitmek gerek. Siz kaç haftalıksınız?
Suhedaa_ Mihre 20 haftalığım. Yarın tahlili tekrar yaptıracağım inşallah. Normalde 100 ün Çokça üstünde olur enfeksiyonum olunca aslında 36 bana düşük geliyor ama hamileyim ve bebek için bu rakam yüksek 😶
Semayunus12 Suhedaa_ ben hamile oldugum icin gebe bolumune gttim.zaten suyumda azdi kanimdada enfeksiyon vardi yatirdilar . Siz nerede oturuyosunuz