ozdenarda eymenelif 30+6 dayım zaman hic gecmiyor sanki herseyimiz hazır odamız kıyafetlerimiz hastane çantalarımız 🤗🤗
pPapatya eymenelif 33+1 haftalık hamileyim. Herşeyimiz hazır. Kıyafetlerimiz yıkandı, odamız hazır, çantamız hazır. Oğlumuzu bekliyoruz ama zaman durdu sanki. Hiç geçmiyor. Biran önce doğsun istiyorum artık☺
Pinarsalih eymenelif 30+3deyiz çok şükür herşeyimiz tamam kıyafetleri yıkanıp ütülenecek sonrası bekleme süreci bi yandan sabırsızım bi yandan Doğum korkusu da var Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlısyla kucağımıza alırız 😍
YazCilegi eymenelif Bize de zaman geçmiyor 😅 32+1 iz çantamız hariç herşey tamam. Asker gibi şafak sayıyoruz resmen 30 dan sonrası geçmiyor derlerdi inanmazdım.
Haziranannesii Geçmiyor zaman şimdiye kadar nasıl geçti anlamıyorum durdu sanki Bir yanım. Korku bir yanım da heyacan bekliyorum
Nihanozturk Haziranannesii aynen bende korku heyecan mutluluk karmakarısık bi psikoloji buara rüyalarım bile degisti dogum yöntemlerini görmeye basladım🤷🏻♀️
SibelC Valla 30. Haftaya girince her an doğurabilirmişim hissi geldi bana korktuğum için de zaman çok hızlı geçiyor 😂
Merve98 Zaman bi şekilde geçiyo ama geceler bitmek bilmiyo 32 haftalık oldum bel ve kasık ağrısından uyuyamıyorum
eymenelif Merve98 valla canim o son haftalarda daha cok oluyor hic ama hic uyuyamiyosun birde heyecandan artik dogsun die agladigim cok oldu geceleri benim diger gebeligimde😒
Edos 31+5 haftadan selamlar. Vallahi nasil gecri anlamadim cok şükür kıyafetlerimiz yikandi utulenip canta hazirlanacak yarin. Sonrasi prensesin keyfine bagli🙏🙈
eymenelif Selver58 bende cok merak ediyorum ilkse sen daha cok merak ediyorsundur ama dogduktan sonra o seninle hep varmis gibi gelcek emin ol 🤗aliscaksin bebegine hemen
eymenelif ozdenarda ay ne guzel canim cabuk gecsin ins. hepimiz icin son bulsun bu heyecanli bekleyisler kavusalim bebislerimize biran once bende hazirladim herseyini ama ev konusunda daha cok yapmam gereken islerim var sonrasinda zorlanmamk icin onlarida yaparsam tamamdir bende🤗🙇♀️🙏
HanifeOkutan pPapatya ben de 32 deyim ama henüz yıkamadım eşyaları ya ne bilim sanki erken daha sonra yıkamalıyım gibi 😊💕
eymenelif Pinarsalih aynen vanim amin sukur bu zamana kadar geldik ya ona sukur ediyorum bende ins. heyecanli bekleyislerimiz son bulcak hic beklememis gibi olucaz bu gunleri ins.🙏🙏
Edatalha 32 haftalık olduk bugün bacak ağrılarım var eksik biseyimiz kalmadı sadece yıkanıp ütülencek onuda önümüzdeki hafta yapcam inşallah bide bu haftadan sonra doktor değiştirilir mi kızlAr ya içime sinmiyo gittiğim hastane de doktorda
DenizelikDikilita Edatalha ben 31+3 te degistirdim. Doktorum iyiydi ama hastanenin uygulamasi bende soru isaretleri birakti. Baska hastanede dogum yapacam karar verdim.
Ervansal Edatalha canim ben doktorumu cok seviyodum ama hastane cok kotuydu ozel olmasina ragmen. Paranla rezil oluyodun resmen. 32 haftalikken degistirdim ben. Iyikide degistirmisim. Yeni gittigin doktora butun belgelerini raporlarini ultrason kagitlarini gosterdim yeterli geldi.
Bannesi 33 haftayı tamamladık çok şükür. Gece zırt pırt wc kalkmaktan bi hal oldum. Ve bebeğin yeri iyice daraldığını hissediyorum çünkü hareket ettikçe ağrı veriyor. Herşeyimiz hazır, en geç haziranın 4de doğum olucak inşAllah🙏😊
eymenelif Bannesi bende canim aynen gidemiyorum bile zor gidiyorum heean suyum gelecekmis hissi benim ilk degil ama her hamileligim ilk gibi oldu 😍😂😂
HanifeOkutan Bannesi benim de 32. Haftam ama yanı eli bile hareket etse bana geliyor döndüğü zaman komple vücudum şaşıyor kimi tekmeleri ağrı yapıyor başını getirdiği zaman sancı oluyor 😊💕 acısı tatlı bu güzel anıların😊 ben haziran 20 en geç dedi doktor😂 seni haziran 4 diyince aaaa ne güzel diyesim geldi 😂😂
eymenelif YazCilegi aynen bende canim bi otuz olsam falan deyip duruyordum hatta burayada yaziyordum herkes oyle dedi inanmadim heyecanli bir bekleyis yasadigimizdan gecmiyor zaman🤦♀️ bizde 31 hafta 6 olduk 😊
Buketbudk YazCilegi gündaşımmm 😍😍 gerçekten geçmiyor hazırlamışsın eksikleri ne güzel 32+1 daha odası 24 mayısta gelecek kıyafetleri yıkanıp ütülenmedi çantam Yok napıcam bilmiyorum 😂
tambirseda 33 haftaligim bende. Zaman gecmiyor artik gercekten aklim hep bebekte ve icimde sanki kotu bisey olucakmis hissi var burda okuduklarima gore cogu hamile bu hissi yasiyormus Allah hepimize saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebeleri
eymenelif tambirseda amin ins. canim guzel dusunmeye calis ne guzel dusunursen guzel seyler yasarsin kalbinizi karartmayin bence 😘
MucizemiBekliyorum 31+4 deyim herseyimiz tamam odamizi da önumuzdeki hafta alicaz insallah ondan sonra kiyafetler yikanip ütülencek 🙂 haziran başı gibide ev temizligi yapildimi tamamdir 😍 Gelsin oğlum 🙏🏻
Nero 32+5 haftalığız hersey hazır hastane çantası hariç, haziranın ilk haftası meleğimi bekliyorum insallah ❤
Hemsireanne35 Bizde 31 haftadayız oğlumla. Bende kıyafetleri yıkadım ama bahardan mı nedir çok uykum geliyor sürekli yatıyorum uyuyorum işleri de yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum bende hiç heyecan yok ilginç bir şekilde 🙈
Ozgeanne Merhaba 34+1 den 😇 bizim de çantamız hazır ve her an doguracağım hissi üst düzeyde 😂 zamanında ve sağlıkla gelsinler 😊 haftaya kontrolüm uz var ve 35 .hafta oluyor artık sonrası için gün ya da hafta sayabiliriz 😊😇
Yasemin35 31+2 deyiz biz de başı yukarda dönmeyecek diye korkuyorum. Ne dolabı geldi ne ev temizlendi ne de çanta hazır cuma günü izne ayrılıyorum inşallah başlayacağım geç kaldım gibi hissediyorum🙁
Selhan Yasemin35 Bende cuma günü izne ayrılıyorum 😏aynen geç kalmis hissediyorum temizlik yazlıklar onun kıyafetleri utulenicek yerleşecek bavul vs..çok yorulcaz sağ salim biter insallah😊
Sengulylmzr Yasemin35 Selhan benimde aynı 🙈 hiçbirşey hazır değil ama sanırım bu yüzden bana zaman hızlı geçiyor hazır olsa beklemek zor geçer son son işlerle uğraşırken zamanı anlamayacaz bence 😂😍 bende 31+3 deyim bugün 💕
NuseybeNurrnsoy Yasemin35 aynı bende canım 31+5 bişeyi hazır değil daha ogluşumun acele etme yavaş yavaş 30 dan sonra vakit geçmiyormuş bak bize daha kolay geçer ugraştıkça🙂