Ezgi94 Tkmkleyla ben kızımda hep tatli çikolata 🍫 falan yemiştim bunda da tuzlu ekşi şeyler istiyo bakalım ne olacak 😀
Tkmkleyla Ezgi94 hadi hayırlısı sağlıklı olsunda rabbim kucağımiza almayı nnaeip etsin kuzum vala bizimkilersuan merak içinde 😁kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet
biseynakidat13 Yok ben 5 haftalıkken gittim o zaman kalp atışı daha yok dedi keseyi gördük bebek nokta gibiydi ama bugün gördüm baya büyümüştü kalp atışı var dedi dinleyebilirmyim dedim hayr dinleyemiyoruz dedi şaşırdım kaldım üzüldüm de
biseynakidat13 Benim 1 kızım 1 oğlum daha var. ikisinde de özel e gittim hep ilk defa devlet Hastanesi’ne gittim hani nasıl diye oda dengesiz doktorlarla karsilastim
Cekumeku Merhabaa ben dün duydum sata göre 7+0 dım doktor 6+5 dedi 6+5 te duyulmuş oldu yani 🐣 rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
BurcuHH Mervessolak merhaba benimde gebeliğimde adet tarihim ve ultrason arasında farklılık var ama o anki heyecan ya da şok ile soramadım. Bu durum geç döllenme anlamına mi geliyor yoksa gelişiminde yavaşlık gibi bir durum mu? Bilginiz var mı?
mmervedemir Bugün ben de duydum kalp atışını… ağlamamak elde değil… 9 gün önce kese 6.0 hesaplamıştı doktor ama bugün 6 + 4 dedi ve benim hesabıma göre de böyleydi.. inşaallah kalpleri hep atmaya devam eder…