Mervessolak Bende bugün buydum Merveeee45 bende bugün duydum şükürler olsun 7+2 olması gerekirken 6+1 çıktı oyüzden geçen hafta duymamamışım panik olma içini rahat tut
BurcuHH Mervessolak merhaba benimde gebeliğimde adet tarihim ve ultrason arasında farklılık var ama o anki heyecan ya da şok ile soramadım. Bu durum geç döllenme anlamına mi geliyor yoksa gelişiminde yavaşlık gibi bir durum mu? Bilginiz var mı?
anne-znr Merhabalar, biz bugün bebişimizin kalp atışını duyduk 🥰 muhteşem bir duygu kızlar Allah hepinize nasip etsin 🙏 6+4 benim bugün 💃💃💃
Zlh32 Umran007 maşallah Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de bugün doktora gittim. Geçen hafta kalbi durmuş malesef. Haftaya kürtaj olacağım.
manelreif Duydum çok şükür 😌 164 7+6 da. Rabbim hepinize nasip etsin. Dünyanın en güzel sesi. Söylerdi herkes abartı gelirdi ama öyle dünya da duyduğunuz en güzel ses olacak ♥️♥️🤰🏼
Prncsss Zlh32 rabbim tekrar bu güzel duyguyu yasamanı nasip etsin inşallah bu defa sağlıkla al kucağına 🤲
Umran007 Zlh32 amin inşallah yaa çok üzüldüm üzme şakın kendini arkası gelecek en kısa zamanda allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Grbtkpln ZehraK23 ZehraK23 ZehraK23 ZehraK23 Arslnyldz dün duyduk kalp atışını pıtpıt atıyor çok tuhaf bısey küçük ama kalp atışı var 🙏😊
Fariba Ben4+2 iki haftamız var… nasıl beklerim!! 3 gündür hamile olduğumu öğrenmişim. Eşim hala bilmiyor yarın supriz olacak😂🥰