nurum16 Kızlar benimde ilk hamileliğim normal muaneye gittim düzensizlik için doktor hamilesin 7 haftalık dedi ben şok oldum kalp atışını dinletti hatta videoya çektirdi şimdi açıp açıp dinliyorum çok harika bir duygu doktorum da mükemmel bir insan o arada ilaç kullanmıştım ağladım tabi doktorum bebek gayet güzel gelişmiş sen bozma moralini ilaçtan bir şey olmaz dedi doktor tercihi cidden çok önemli 😍 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Bursa’da yaşıyorum tabi bulunduğunuz illere göre de doktor kalitesi değişiyor
Grbtkpln ZehraK23 ZehraK23 ZehraK23 ZehraK23 Arslnyldz dün duyduk kalp atışını pıtpıt atıyor çok tuhaf bısey küçük ama kalp atışı var 🙏😊
Tugbaslan3458 Kızlar ben bugün keseyim görmeye gittim hatta bebegide gorduk nokta gibi küçüktü doktor dedi cok güzel ilerliyoruz 2 hafta sonra kalbini duymaya gidicez ama heyecandan kaç haftalık olduğunu sormayı unuttum ultrason fotoğrafında yazılar var ama hiç bisey anlamiyorum yardımcı olurmusunuz ilk gebeliğim🤰🏻❤🤲🏻
Mcakir Aslında en güzeli 7 . Haftada gidiceksin , erkenden gidince insan çıldırıyor😅 kan değeri yükselmiş şimdi keseyi görmeye gidelim , keseyi gördük şimdi içindeki bebeği görmeye gidelim, bebeği gördük kalp atışını duymaya gidelim 😅 sonra oh rahatladık😅
Yenibaslangic_34 Esinnnn canım merak etme bende bir gafta önce gittim 5 haftalıktı üstten baktı göremedi alttan baktı küçük dedi on sonra geldi dedi o zaman daha ayrıntılı konuşuruz dedi şuan bebek tutunma aşamasında dedi merak etme yani küçük olduğu için bizde duymadık ben şuan 6+2 günlük olduk cuma kontrol var İnşaAllah o zaman duyarız bakalım hayırlısı ile büyüsünler kucağımıza alalım sakin ol canım bol ceviz çiğ badem fındık ye süt iç 🌸💐
Umran007 Zlh32 bugün kontrole gittim kalp atışı 160 olmuş aç karnına gittiysen eğer daha önce o da etkiliyormuş sanırım
Zlh32 Umran007 maşallah canım cok sevindim. Kaç haftalik oldunuz peki ? Ben de yarın gideceğim çok korkuyorum.
Ezgi132 Öncelikle merhaba bende 6 haftalığım bebeğimin sesini duydum rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah 🙂
Tuanatuana Arkadaslar merhaba 5 haftalık hamileyim cuma günü ins kalp atısını duymaya kontorle gidicez ama ben cok streslsyim gereksiz bir elfam var icimde ya bisey olursa ya düserse ya saglıklsız olursa aranıZda benim gibi hissedip düsünen kendini üzen varmı hormonlardan mı yoksa sorun bende mi
Rehile Tugbaslan3458 Hızlı resim indir yaz goog le oraya resimi indir aşağıdada Url veriyo onu kopyala buraya yapıştır
220713fo Buke bende 5 haftalık hamileyim benimde çok hafif kahve lekem geldi 1 gün sürdü kesildi Bugün tekrar hafif geldi doktora gidecem sizin durumunuz nedir ilaç kullandıktan sonra düzeliyormu