yamacalimoms 1ilknur genelde 7. Hafftada gitmek daha iyi oluyor bazen geç dollenmede 6. Haftada duyulmayabilir endise etmeyin duymazsanız
RabiaDincrr 1ilknur 6 haftayız henüz daha ilk kez keseyi görmeye gidicez eğer varsa kalp atışınıda duyarız Allah’ın izniyle
Tkmkleyla Mcakir aynen bebek kendini daha rahat gösteriyor ben de öyle gttm zaten her daim geldiği için sknti olmadi😁😁
Berraaaa Esinnnn canım kafana takma doktorun cihazından da kaynaklı olabilir bende tam duyamadım zaten daha küçük inşallah duyarsın sende 🙏🏻 Ben iki hafta sonra tekrar gidicem daha net duyarız dedi.
Esinnnn Buse-93 Buse-93 7-+4 ama hala duymadılar demi sizin yazıları okuyunca kafaya takmayım diyorum ama istemsz korku var bi kimyasal bi dıs gebelık olumca takıyrm cok
Tkmkleyla Esinnnn benim arkadaşım 10 haftada duydu kuzum hiç canını skma oda korktu duyulmadı kalp 11 haftada meğerse kilodan kalbi duyulmamış doktor öyle demiş 😁 kardeşimin 8 haftada duyuldu herkesin farklı benimki 6.3ken
Bilgemnur Esinnnn hiç kuşkuya tapılmayın erkek gebelik 6 haftalıkken kalbini duyuruyor kız gebelik 8 haftalıkken duyurabiliyor içinizi ferah tutun
Tkmkleyla Grbtkpln kişiden kişiye değişiyor bana 8 haftada gel dedi ben 6 hafta 3 günlük Ken yani dün gttm çok şükür duyuldu inslh sende duyarsın canım benim😍😍💞
Tkmkleyla Buse-93 bebegm yeni hamileyken de ilk hafta öğrendin mesela diğer hafta gel dior hersey normalse bu sefer 2 hafta sonra gel dior sonra bebek baya büyüdü 3 ayı geçtin sonra ayda bire çıkıyor dıe biliyorum kardeşim bana öyle dedi