Hilalaktrk Kulkakule google dan img yükle diye aratıp çıkan sayfaya fotografı yükleyip oranın linkinide buraya yazarsan olacak sanırım 😂
Hilalaktrk Kulkakule 4 mm mi yazıyor sadece ölçüde bildiğim kadarıyla normal 1 2 günde bile birden büyüyormuş zaten yeri güzelse sorun olmaz allahın izniyle doktor ne zaman çağırdı sizi🤗
mucizebebeginannesi Yeyy merhabalar yorgunluktanve mide bulantısından yazamadım bir türlü çok sükür herşey yolunda bebeğimin kalbini de dinledik ♥♥♥ Rabbim herkese nasib etsin inşaallah ne güzel bir duygu imiş🙏
Merveeee45 Hilalaktrk yaa doktorun dediklerini eve geldiğimde hatırlamıyorum ben heyecanlan unutuyorum galiba 😬 size de oluyor mu aslında söyledi ama hatırlamıyorum bak 😀
Tkmkleyla Merveeee45 doktora iki defa soruyorum sonra çıktıktan sonra esime soruyorum yolda anlatyr eve geliyorz tekrar soruyorum 😁😁😁heycandan
Hilalaktrk Kulkakule çok iyi en azından yakın zamanda çağırmış inşallah hemen duyarsın kalbini benim doktor 25 gün sonra çağırdı kalbini duymaya nasıl geçecek zaman bilmiyorm 😞
Merveeee45 Hilalaktrk bana ultrason kağıdı vermedi keseyi gördüğümüzde istemek mi gerekiyor bende haftaya perşembe İnşallah kalp atışını duymaya gidcem 🙏
Hilalaktrk Kulkakule 5+6 canm hiçbir sorun yok yeri boyutu herşeyi çok güzel ultrasonla rahatsız etmeyelim boşuna güzel ilerliyosun zaten 20 25 gün bekle en az. sorun olursa ararsın beni dedi.
Hilalaktrk Merveeee45 bence mutlaka her gittiğinde iste herkese veriyorlar benim bildiğim hem anı olarak saklarsın hemde elinde bulunsun belki lazım olur
Mavisbus Buke benimde 7 haftalik hamileyim cok korkuyorum henuz duymadim kalp atisini bayramdan sonra gel demislerdi