Umran007 Zlh32 tabi haber veririm 120-160 arası olması gerekiyormuş ama bende anlayamadım endişelenmeyin herşeyi kafaya takacak olursak 40.haftayı zor görcez
Zlh32 Umran007 bana o kadar kötü şeyler söyledi ki doktorum kafaya takmamak imkansız canım. İnşallah şu günleri bir an önce atlatiriz sağ salim .
Umran007 Zlh32 bugün kontrole gittim kalp atışı 160 olmuş aç karnına gittiysen eğer daha önce o da etkiliyormuş sanırım
Arasmom2021 7+3 haftalık hamileliğim var geçen hafta doktora gittik doktor kalbini dinletmedi sadece kalbini gösterdi sesi dinlemek 3 ay zararlı dedi size de öyle mi söylediler?
Yeyy Arasmom2021 ilk kez duyuyorum bunu cok şaşırdım şuanda 🙄 her gidişimizde kalp sesi dinlemek istemiştik biz hic oyle bsy söylememişti doktor
mucizebebeginannesi Yeyy merhabalar yorgunluktanve mide bulantısından yazamadım bir türlü çok sükür herşey yolunda bebeğimin kalbini de dinledik ♥♥♥ Rabbim herkese nasib etsin inşaallah ne güzel bir duygu imiş🙏
Yeyy Selam kizlar yazdığınız bütün heyecanları korkuları sevinçleri yaşamış biri olarak size bikac şey söyleyeceğim 🤗 Kalp sesi duyabilmek doktorun cihazıyla alakalı birşey ben duyamadım acaba sorun mu var diye stres olmayin 🤗 Lekelenmem var diyenler olmus benim 7. 8. Haftaya kadar lekelenmem olmuştu yerlesme kanamasi deniyor ama tabiki doktora gidin ama korkup stres olmayın 🤗 Suanda gebelikleriniz henüz çok yeni olduğu icin bebeğin gelişip gelişmemesi daha net belli olmaz geç dollenme falan olabilir bir sürü ihtimal var bebeğim gelişmiyor mu diye stres olmayin🤗 Özellikle ilk hamileliginiz ise tadını çıkarın kendinizi cok dinlemenin yoksa sürekli biryeriniz ağrır bulantiyla baş edemezsiniz keyfiniz kaçık olur stres olursunuz bu, hayatınız boyunca hep hatırlayınca gülümseyerek dalıp gideceğiniz bir dönem olmalı kendinize bu zevkli süreci kotu şeylere odaklanarak stres yapmayın Farkındaysanız her cümlenin sonuna stres olmayın yazdım gerçekten sağlıklı ve mutlu bi gebeliğin basında stresle başa çıkmak var. Stres hem size hem beğeninize zarar tadını çıkarın gözlerinizde kalplerle gezin pollyanna olun biraz boşverin 🤗 Buarada bunları yazarken size kendimin de çok stresli düşük tehlikesiyle kanamayla geçmiş bir gebelik yaşadığımı belirteyim geriye dönüp baktigimda keşke bu kadar stres yapmasaydım diyorum şuanda 16 aylık bir kızım var zaman su gibi akıyor özellikle hamilelik ve dogumdan sonraki 1 yıl ne olduğunu anlayamadan geçiyor bu kısa süreyi stresle hic bozmayın hepiniz insallah sağlıkla bebelerinize kavuşursunuz rabbim isteyen herkese de hayirlisiyla bu guzel duygulari tattirsin 🎈 biraz uzun yazdim ama icimden gecenleri yazip biraz sizleri rahatlatmak istedim 🥰
Merveeee45 Hilalaktrk yaa doktorun dediklerini eve geldiğimde hatırlamıyorum ben heyecanlan unutuyorum galiba 😬 size de oluyor mu aslında söyledi ama hatırlamıyorum bak 😀
Hilalaktrk Kulkakule yazıyor fotograf gönderebilirsen bakarım ben söylerim tam kısaltmasını bilmiyorm ama Bazılarının yanındad yazıyo sonra milimi yazıyor seninkinde kısaltması nasıl bilmiyorm 🙈
Hilalaktrk Kulkakule yanında mm yazan birtek o var sanırım mm yazan hangi ölçüler var ultrason görüntünde
Zlmdemir eccmmnr canm iğne vuruldum en sonki tahlilde 81 idi doktor alttan muayene etti dış gebelikmiş kese kanalda oluşmuş dedi.bizde düşmesi için iğne yaptırdık.
eccmmnr Zlmdemir çok geçmiş olsun böyle rezil dönemde hayırlısı böyleymiş demek ki, Allah sağlıkla, sıhhatle güzel bebişler verir inşallah tekrardan ☺️
Hilalaktrk Kulkakule google dan img yükle diye aratıp çıkan sayfaya fotografı yükleyip oranın linkinide buraya yazarsan olacak sanırım 😂