ogretmmenanne Kızlar ben 2 hafta önce gittim 6 haftalık olmamıza rağmen ultrosan 4+2 gösterdi bebeği göremedi öyle üzüldüm ki.. Ama bu gün kontrole gittim bebek ve kalp atışını gördük üstelik açığı kapatıp bir gün öne bile geçmiş. sata göre 8 haftalık. Ultrosan da 8+1 verdi. Ayrıca 11 haftaya kadar en güvenilir sonuç vajinal ultrasonda alınır. Ben her şeyi vajinalde gördüm. Kanamam bile olmadı ki acımıyor da. Bebeğe zarar verse kadın doğumcu buna başvurur mu? Güvenelim onlara. Bununla ilgili çok makale var. Okuyun rahatlayın. Çok şükür 🌸 vakti gelince her şey kendiğiliğinden oluyor. Darısı size inşallah 🙏
Rehile ogretmmenanne Gözün Aydın 🤭🤭Evet bir az kücükken küçük duruyolar 10haftayı geçince ileri bile heçiyolar 🤭🤭Önemli olan sağlıklı olmaları
Elif19851985 ogretmmenanne aynı benim durumum yarın bende gideceğim 6 hafta 1 günlükken 4 haftalik dedi doktor sadece yolk saç oluşmuş dedi inşallah yarın bende duyarim
ogretmmenanne Elif19851985 İnşallah daha güzel bi duygu yok 🙏 Darısı size 🌸 hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
threestar İlk kez duyduğumda gözlerim yaşardı istemsizce, gerçekten çok farklı bir duygu🥺 Ben de tekrar duymak için gün sayıyorum 🤲🏻 8 haftalığız 11. haftadan sonra tekrar gideceğim, Rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli eylesin
gozde17 esmacan29 ilk gebeliğim 842 idi kimyasal çıktı kürtaj oldum şuan korkuyorum yine kötü birşey olur diye
esmacan29 gozde17 Allah korusun içinizi ferah tutun . Ben de 2 günde bir kan verdim keseyi ve 10.000 değerini görünce bıraktık . Sizin ne kadarlık?
gozde17 esmacan29 daha kadın doğuma gitmedim çarşamba gidicem insallah bu defa üzülmem çok stres yapıyorum emin olamıyorum bir turlu
Filizvardar Kızlar öncelikli hepiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah 🙏🏻 benim beta 1683 ken geçen hafta gittim doktora keseyi gördü adetime göre geçen hafta 6 haftalık fakat ultrasonda 4 haftalık dedi doktor Perşembe gel kalp atışını duyarız dedi bidaha beta baktırmadım bende endişe içerisindeyim 🙈🙈
fe_fe Filizvardar 1683 göründükten bir gün sonra gittiysen diğer 2000 üstüne çıkıyor bir günde görünmesi normal ☺️ Benimde 1739 du yarın gidin kese görünür 2000 i geçer demişti öyle oldu
Tugbaslan3458 Filizvardar benim de adetime göre şuan lik 6 haftalık 6 günlük ama bugün doktora gittik ve ben gecen perşembe yani (23.07tarihinde) kan verdim değerim 76.77 çıktı ve bugün yani (29.07tarihinde ) tekrar kan istedi kan değerim 1579 çıktı haftaya salı yada çarşamba tekrar gidecek bu sefer ultrason la bakicak inşallah tekrsr olumlu haberler alırız
fe_fe Rehile 8+6 yız çarşmaba günü gideceğiz kontrole 2 günümüz kaldı heyecan var çok fazla 🙏🙏 birde iki hafta aşırı bulantı kusma yaşadım 10 dk da bir hemde… 3-4 gündür baya azaldı
Filizvardar fe_fe canım benim keseyi gördü geçen hafta daha geçen hafta değer 1683 tü bu hafta perşembe bayramdan önce kalp atışı duyarız dedi inşallah duyarız onun için çok endişe ediyorum
Rehile gozde17 5+5 de gördümm Canm Görürsün İnşAllah 7+5 olmam gerekiyo Adete göre ama Gec döllenme olmuş 6+4 Düm 😣
Muuciizeemm gozde17 ben bugün gittim doktora ama hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim şuan keseye göre 4+ 6 yız 2 hafta sonra kalp atışını duycaz inşallah. Bir önce ki gebeligimde bebek gelismedi şimdi endişem var ama aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum