Haticefrn Hilalaktrk ben iki defa alttan muayene ile gördüm. İlkinde keseyi ikinci de kalp atışını da duyduk. Sadece muayeneden sonra ıkı hafta cınsel ılıskı gırmeyın dedı onun dışında bır sıkıntısı yok :) bugün de ilk kez karından duyduk. Video ile kaydetmiştim. Sürekli izliyorum. :))
gozde17 kızlar merhaba bende 6. haftadayım son regl döneminden sayarsak. çarşamba doktora gideceğim daha önce bir kimyasal gebeliğim var insallah bu defa kese oluşur kalp atımını duyarim
Eda_okur262627 Pembe-mavi bende bi konuşucam bakalım eşim çok merak ediyor ve ilk kalp atışını duymak istiyor
Rehile Hilalaktrk hayır bakmadı en son 417 diydi ondan sonra vermedim direk ultrasona girdim kese sonrada bebek gözüktü çok şükür 2hafta arayla
Rehile Hilalaktrk perşembe 417 diydi Haftaya pazartesi gitdim keseyi gördük resimi indirdim İlkle bu günkini
Rehile Hilalaktrk İnşAllah içini ferah tut bende endişe Stress yaptım 🤭🤭🤭Şükür Her şey iyii Bende Salı gidicem Özele eşimle duymak için eşim istedi
GAMAHA Benim 42 günlük bebeğim kapl atışını bayram sonrası duyacağız ikinci çocugumuz inşallah hayırlısı ile gelir 🥰
Damlasim Rehile benimde öyle oldu perşembe günü birdaha gidicem inşallah gec döllenmedir benimde 6 +5 olmam gerekirken 5+5 gozuktu
biseynakidat13 Feyzaaa1 cnm bazi gebelikler son adet tarihinin gerisinde de olabiliyor sen yinede biraz daha bekle eğer yoksa zaten bos gebeliktir