Zlh32 Damlasim benim var böyle bir sorunum ben de 7 hafta düşünürken 6 hafta dedi kalp atışı yavaş dedi pazartesiyi bekkiyorum
balperisi_71 Zlh32 nefesini rabbim verise yaşar kuzum hamilelgn zevkni çıkar ve bol dua et. Strese girme
Edamustafa Zlmdemir kimyasal olablir cunki benimde öyleydi 8 gün gecikmeme rağmen değerim 23 du iki gün sonra 25 olmuş ama merak etme normal adet gibi oluyosun ALLAH büyük 🤲
Rehile Yavrusununannesi___ Ben devlete gidiyorum ama bildiğim kdr Özel daha ilgili olmalı Daha Dikkatliler
biseynakidat13 Ben hastaneye gidince doktor 5 haftalık olduğunu ve daha kalp atışının olmadığını erken olduğunu söyledi. Peki siz ne düşünüyorsunuz hanımlar?
Rehile biseynakidat13 Evet canm 7 8 haftalardan sonra başlar duyulmağa hata 9 10 haftayıda bula biloyo gec döllenmme felan olursa
Tibektas Mervetosunn Allah razı olsun hepimiz de inşallah bir nefeste kolayca doğurup sağlıkla kucağımıza alırız
Zlh32 balperisi_71 sağolasın canım insallah ama persembeden beri ne yerde ne gokteyim ınsallaj pazartesi hala yaşıyor olur.
Aycanakay Rehile heyecanla doktora gitmiştim kalp atışını dinlemeye doktor açmış dinletmiş ben hala bekliyorum video çekicem kalp atışını diye en son doktora sordum kalp atışını ne zaman dinlicem çoktan dinledik annesi dedi 😂😂 heyecandan duymamışım
Melike_izmir Rehile bnm 29unda randavum o zamana kadar heyecanlıyım Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Rehile manelreif İnşAllah Melike_izmir Zaman Geçmek bilçiyo bana 2Hafta 1 Yıl gibi geldi şükür bitti yarın duyucam Allahln izniyle
manelreif Rehile 6+2 yiz doktorumuz 2 hafta sonra gel dedi geçmiyor günlerimiz 🙈 biran önce duysak da paylaşsak sevincimizi ♥️🙏🏼