Kahramankentli KEmine doktor çağırdığına göre duyulur demek ki ama bizim ultrason 4D ondanda olabilir bilemedim
Mybabyizmir Mervetosunn gidip duyman daha iyi olur. Ama herhangi bir problemin lekelenmen ağrın vs yoksa bekle. Ben 6 haftalıkken gittim. Karnımdan ultrasonla duyulmadı alttan baktılar ona göre hazırlıklı gidin derim
Mervetosunn Mybabyizmir haftaya gidersem 8 haftalığa yakın oluyor aslında duyulur zannımca😬😍 bakayım ben duruma göre😊 kesemi 4+4 iken alttan gördü ilk gittiğimde şimdi kalp atımınıda Öyle değil de karından duyulsun isterim biraz ondan bekleyim dedim🥰
Eda_okur262627 Cancazim içini ferah tut bence ablacım bende öyle diyordum şükürler olsun hamileymişim banada boş olabilir dediler bu hafta gittik dolu olduğunu söylediler
Cancazim Eda_okur262627 gözünüz aydın sizinde inşallah ya çok kötü bulantılar yaşıyorum halsizm çok zor geçiyor zaten
Egol6060 Bende6+2 gunumdeyim salı günü gidicem ikizlerimin kalp atışlarını duymaya inşallah bir sorun çıkmaz ilk gebeliğim çok heyecanlıyım
EzelBurak Zlmdemir kahverengi lekelenme bendede var 8 haftalığız ve ultrasonda gayet sağlıklı dedi lekelenme herzaman sorun teşkil etmeyebiliyor içinizi ferah tutun hayırlısıysa sizinle kalıcaktır inşallah gönlünüze göre olsun 😊
Yavrusununannesi___ Rehile evet biz duyduk ama o kadar para verip doktor tercihini başka birinden tavsiye almamıza rağmen kalp atışını dinlemek 10 sn sürdü yani ben paramı veriyorum biraz ilgili olması gerekmiyor mu özel hastanede sizce değiştirmeli miyim doktorumu
Rehile Yavrusununannesi___ Ben devlete gidiyorum ama bildiğim kdr Özel daha ilgili olmalı Daha Dikkatliler
Ebru222 Yavrusununannesi___ bende özele gidiyorum. İlk haftalarda o kadar iyi değil uzun sure dinletmek ileriki haftalarda dinletirler bence. Buradaki gidişimde yaklasik 30 sn dinlettiler
MERYEMERVAM Rehile bnimde 2 gun kaldiii acaba dokturum ne diyecek diye merk ediyorum kalp atisi insallah duyulur
Hilal0025 Biz 6 hafta bitince duyduk böyle tiktokta tv de ki gb sesli değildi tabi şuan 6+3 haftalığız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah